+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Planner Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Olympia

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Olympia

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Wil je werken als planner in een team dat zich inzet voor een CO2-neutrale wereld? Als planner ben je de schakel tussen huurders en installateurs. Je plant afspraken, houdt contact met huurders en zorgt voor een goede samenwerking. Je werkt in een team dat vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk vindt. Ook krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen met professionele trainingen en een talentplan. Plus, elke dag staat er een verse lunch voor je klaar. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Ben jij gepassioneerd om projecten succesvol af te ronden en gedij je goed bij vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk? Dan ben jij degene die we zoeken! We zoeken een doorgewinterde planner met uitstekende organisatorische vaardigheden, iemand die niet snel van zijn stuk wordt gebracht en altijd streeft naar verbetering.

Als planner ben je de schakel tussen huurders en installateurs, waarbij je afspraken plant en coördineert. Dit omvat het regelmatig contact opnemen met huurders om afspraken in te plannen en het communiceren met installateurs om de planning af te stemmen. Daarnaast voer je administratieve taken uit, zoals het bijhouden van afspraken in onze systemen.

Bij onze opdrachtgever staat vrijheid en verantwoordelijkheid centraal, en ze hechten grote waarde aan jouw visie en input. Je komt te werken in een leuk en hecht team waar de menselijke factor centraal staat. Ben jij klaar om onze nieuwe rots in de branding te worden als planner?


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever werkt aan de CO2 neutrale wereld en is full-service zonpartner. Vol trots en overtuiging en al sinds 2012. Want de energietransitie is niet de toekomst, die is allang nu! Zij zien nog meters en meters aan kansen voor duurzame impact.

De opdrachtgever is dé full-service zonpartner. Van ontwikkeling en realisatie tot beheer, geheel zorgeloos. Hun zonnedaken vindt je in heel Nederland, voor de zakelijke en residentiële markt. Ze bieden oplossingen voor elk dak onder één dak, volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Wat de uitdaging ook is, hun betrokken experts staan voor hun klanten klaar. Ze denken met ze mee en kijken wat er wél kan. Altijd vanuit een langetermijnvisie.

Optimaal financieel, groen, sociaal en toekomstbestendig rendement. Met die belofte maken zij het verschil. Elke dag opnieuw. Daar worden hun klanten enthousiast van. En wij als Olympia ook. Want samen geloven we: duurzaamheid duurt het langst.

De locatie is in Amsterdam-Noord, makkelijk bereikbaar met zowel OV als auto vanuit Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Amstelveen, Almere e.o.


Wie ben je?
  • Ervaring als planner;
  • Je beschikt over minimaal MBO- werk en denkniveau;
  • Je bent een uitstekende luisteraar en vindt het prettig om anderen te helpen;
  • Je beheerst de kunst van het stellen van open en gesloten vragen en het sturen van gesprekken naar het gewenste doel;
  • Je hebt goede vaardigheden in MS Office en andere relevante programma's;
  • Je bent goed in het behouden van structuur, kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende activiteiten en behoudt altijd het overzicht;
Wat mag je verwachten?
  • Een bruto maandsalaris tot € 2.750,- bij een fulltime dienstverband.
  • Professionele trainingen, inclusief inzicht in jezelf en anderen, effectiever samenwerken, communicatietrainingen en meer.
  • Een talentplan en opleidingsbudget om jezelf voortdurend te ontwikkelen, omdat wij willen dat je gelukkig bent bij Lens.
  • Dagelijks geniet je van een verse lunch.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in