+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boxtel.
Laad meer vacatures

Adviseur informatiemanagement, 24-26 uur, Boxtel, Noordoost - Brabant Boxtel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zorggroep Elde Maasduinen

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Zorggroep Elde Maasduinen

Gevraagd

  • 24 - 26 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.768 - € 5.593 p/m

Vacature in het kort

Zorggroep Elde Maasduinen zoekt een adviseur informatiemanagement. Bij ons staat iedereen centraal en is persoonlijke aandacht belangrijk. We geven zorg aan ouderen, zodat ze fijn kunnen leven. Als adviseur zorg je dat de informatie goed geregeld is en helpt bij het verbeteren van onze processen. Je werkt samen met verschillende teams en zorgt dat iedereen veilig met informatie omgaat. Dit werk doe je met liefde, kennis en doorzettingsvermogen. Samen maken we het verschil. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Zorggroep Elde Maasduinen is per direct op zoek naar een adviseur informatiemanagement voor 24 tot 36 uur.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen

Als adviseur informatiemanagement draag je zorg voor de realisatie van een betrouwbare en efficiënte inrichting van de informatievoorziening die optimaal ondersteunend is aan de bedrijfsprocessen. Je vormt daarbij de spil tussen de verschillende procesdomeinen waar functioneel beheer over wordt georganiseerd. Alle kennis en ervaring op het gebied van beleidsonderzoek, documentaire informatievoorziening en ICT wordt door ZGEM integraal ingezet. Zo wordt de informatievoorziening breed ontwikkeld en geborgd. 

Jouw deskundige houding:
•    Je bent de verbinder van ICT met de business. 
•    Je formuleert plannen op tactisch niveau en bent voorbereidend op beleidsmatig vlak. 
•    Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid rondom informatieveiligheid.
•    Je stelt het informatieplan op.

Gevraagd

  • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en je hebt een opleiding technische- of bedrijfskundige informatica afgerond; • Je hebt meerdere jaren ervaring in informatiemanagement;
  • Je hebt uitvoerige kennis van bedrijfskundige vraagstukken in relatie tot informatisering en bent een sparringpartner voor de Manager ICT en de Concerndirecteur Bedrijfsvoering;
  • Je hebt kennis van de techniek en relaties achter de te beheren applicaties en van de bedrijfsprocessen die deze applicaties ondersteunen. Daarbij is ruime kennis en ervaring binnen een zorgorganisatie van groot belang;
  • Je handelt met tact, luistert goed en kunt diplomatiek omgaan met tegengestelde belangen;
  • Je hebt kennis van- en ervaring met informatie- en systeemarchitecturen;
  • Je kent de wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


Aanbod

Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken.
Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Bedrijfsomschrijving

Leefplezier en twinkeling, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in Brabant. Daar staan wij voor. Met 2000 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten wij ons dag en nacht in voor de zorg voor 3500 cliënten. Niet alleen in het verpleeghuis of gecombineerd zorgwooncomplex, maar ook bij thuiszorgcliënten.

Dit doen we in dorpen en wijken in het hart van Brabant. Een gebied waar niet alleen de cliënten wonen, maar ook veel medewerkers en vrijwilligers hun thuis vinden. Plaatsen waar het dorpse gevoel verankerd is.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in