+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Senior Consultant Executive Search bij Building Leaders Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 7.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Be a hero

Je wilt je graag verder ontwikkelen op het snijvlak van mens en organisatie en vindt het leuk om samen met collega’s ons netwerk van Building Leaders verder uit te bouwen. Je bent een heldere, proactieve denker die gemakkelijk het overzicht houdt. Je neemt verantwoordelijkheid en bent communicatief vaardig en relationeel sterk. Je vormt in deze rol een team met Managing Partner Willem Molengraaf en met Floris Verlaan (Senior Consultant). Samen bouwen jullie verder aan Building Leaders, gericht op Leading Professionals (directie en management / executive search) in de bouw, techniek - en vastgoedsector.

Jij maakt deze rol tot een succes door te denken in mogelijkheden, vanuit oprechte interesse in mensen en vanuit de intrinsieke drive om kwaliteit te leveren. Je krijgt bij Building Heroes veel vrijheid voor eigen initiatief en wordt beloond op output. Op basis van bewezen ondernemerschap en vanuit het gedachtegoed van Building Heroes maak je zelf de beslissingen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Vanuit ons motto ''we doen het samen of we doen het niet" maken we vanuit ons Thuishonk, bestaande uit 35+ interne helden, dagelijks het verschil voor toonaangevende opdrachtgevers en professionals.

In de praktijk ben je verantwoordelijk voor het vervullen van de zwaarste vacatures van onze hechte netwerk van klanten. Na een gedegen en compleet inwerktraject neem je (een deel van) van deze belangrijke markt op je. Een zeer belangrijke rol omdat dit netwerk vaak onze toekomstige opdrachtgevers zijn. Het proces moet daarom onze visie en aanpak vertegenwoordigen. Vraag is er genoeg. De kern zit in het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van een invloedrijke en betekenisvol netwerk.

Onze klanten staan voor uitdagingen. De sector is en blijft constant in beweging en verandert razendsnel. Bijzondere relevante maatschappelijke vraagstukken zijn aan de orde van de dag. Zoals de woningnood, het klimaatvraagstuk, de hoge risico's, maar ook het tekort aan voldoende gekwalificeerd personeel zijn concrete voorbeelden.

Juist daarom heeft ons hechte netwerk van onder andere (infra) bouwers, installateurs, beleggers en vastgoedontwikkelaars een constante stroom van vraag naar mensen op key posities. Denk hierbij aan vacatures op concern- of vestigingsdirectieniveau, managementniveau maar ook super experts die het verschil kunnen maken in een bedrijf.

De inzet van de juiste mensen is de essentie voor ons succes en die van onze opdrachtgevers. En juist in het vinden van de juiste mensen kunnen wij hét verschil maken. Om dit te realiseren is het zaak dat ons label Building Leaders verder wordt uitgebouwd. Onze wereld veranderd snel, de digitalisering is niet meer weg te denken maar persoonlijke verbindingen blijven het verschil maken. We verwachten van je dat je jouw visie t.a.v. deze thema’s inbrengt en samen met ons executive search en de wijze waarop we executive search vorm geven qua processen, producten en middelen verder door ontwikkelt..

Je krijgt binnen onze organisatie veel vrijheid voor eigen initiatief. Je wordt gestuurd en beloond op output. Op basis van bewezen ondernemerschap en vanuit het gedachtegoed van Building Heroes maak je zelf de beslissingen.

Samen met Willem Molengraaf, Managing Partner en de front man van Building Leaders, bepaal je samen (financieel en kwalitatieve) doelstellingen. Haalbare doelstellingen wel te verstaan, waar je ook nog eens uitstekend voor wordt beloond. Laat jij iedereen versteld staan door makkelijk je doelstellingen te halen, laat jij collega's groeien door kennis, ervaring en netwerk te delen en ben jij samen met het team daardoor super succesvol? Dan ligt er nog veel meer moois in het verschiet.

Benefits

Jouw grootste benefit: Werken bij een succesvol (soms eigenwijs) bedrijf maar met een schat aan bemiddelingservaring en ondernemerschap. Een veilige omgeving waar je fouten kan én mag maken om zo verder te komen. We werken in een hecht team met een mix aan senioriteit, waar we constant van elkaar leren maar waar zeker ook plek is voor plezier. 

  • Building Heroes investeert constant in innovatie en (marketing) automation. Met als voordeel voor consultants dat we veel gerichter en effectievere meer spot-on actie kunnen inzetten. Er is dus minder input nodig om meer output te genereren. Het maakt je werk dus effectiever en leuker.

  • Door de groei van onze organisatie zijn een mogelijkheden om door te groeien met mooie perspectieven in het vooruitzicht.

  • Naast een vast jaarsalaris (afhankelijk van ervaring en resultaten) tussen de € 4.000 en € 7.000 per maand hebben we ook een zeer aantrekkelijke (niet afgetopte) bonusregeling en uiteraard een auto van de zaak voor je klaarstaan.

  • Ontwikkeling is key; Je volgt specifieke opleidingen en trainingen die jou(w ontwikkeling) verder helpen! Of je nu junior of senior bent, wij geloven erin dat je kan blijven groeien en ontwikkelen.

  • Quality of life is één van onze kernwaarden. We spreken elkaar aan op work-life balance zodat we duurzaam lol kunnen hebben en resultaten kunnen bieden.

  • Hebben we al gezegd dat je bij een hecht en ambitieus team terecht komt in het thuishonk van de helden in bouw, vastgoed, techniek en infra? Successen worden écht gevierd en ook buiten werktijden weet iedereen elkaar te vinden zoals bijvoorbeeld tijdens onze jaarlijkse tripjes waaronder een paar maanden geleden in Florence. Niets moet, maar veel kan!

  • Jaarlijks zijn er leuke extra's zoals buitenlandse team tripjes, de kerstborrel, sportieve uitdagingen en barbecues.

Bouwstenen voor succes

Ben jij klaar voor de next step naar het hoogste niveau van werving & selectie én wil jij echt van betekenis zijn voor mensen en organisaties in de bouwsector? Voor de het hoogste niveau (professionals met een salaris van >€ 100k - €250k bruto per jaar) zoeken wij naar een nieuwe collega die energie krijgt van:

  • een goed oprecht, authentiek, wederkerig en desnoods kritisch gesprek te voeren met een betrokken groep opdrachtgevers over markt, visie, strategie, plannen, innovaties en de gevolgen voor de (veranderende) vraag naar mensen op het hoogste niveau. Nieuwe kansen (of bedreigingen) te herkennen waar we als Building Heroes op in kunnen spelen;

  • concrete vacatures in te vullen bij bestaande klanten. Inlevingsvermogen in de klant, cultuur en haar visie is hierbij essentieel. Uiteraard stel je kritische vragen en neem je geen genoegen met halve antwoorden;

  • nieuwe potentiële opdrachtgevers die bij ons passen te herkennen en op overtuigende wijze aan tafel te komen en onze andere aanpak en verhaal overtuigend te kunnen brengen;

  • een duidelijk en transparant bemiddelingsproces zonder losse eindjes te verzorgen. Jij weet wat er van je wordt verwacht. Dit geldt ook voor de klant. Je communiceert helder en eerlijk – ook als het antwoord een nee is;

  • zijn of haar netwerk van professionals actief te onderhouden en uit te breiden. We streven naar zoveel mogelijk ambassadeurs;

  • uiteraard kan jij een oprecht en compleet kennismakingsgesprek voeren met mensen op het hoogste niveau. Je bent in staat een oprecht en haalbaar carrière advies te geven, maakt het concreet naar mogelijkheden bij onze klantpartners en creëert commitment en duidelijkheid in onderlinge verwachtingen. Uiteraard kom je jouw afspraken in het proces na.

Welke achtergrond- en ervaring zoeken we?

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in bemiddeling in een niche op hoger niveau. Bij voorkeur, maar niet noodzakelijk, ervaring in bijvoorbeeld de bouw, vastgoed, woningcorporaties, techniek of inframarkt;

  • Bij voorkeur ervaring met het bemiddelen van senior professionals;

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;

  • Je beschikt over een uitstekende interview en gesprekstechniek.

  • Je kan en durft ook een inhoudelijk (strategisch) gesprek aan te gaan op directieniveau;

  • Je bent nieuwsgierig en betrokken. Je volgt relevant nieuws op de voet en altijd op zoek naar relevante kennis en deelt dit graag met stakeholders;

  • Je denkt out-of-the-box en in kansen.



Bedrijfsomschrijving

Building Heroes beweegt zich in de vastgoed, bouw en techniek wereld. Wij vinden, selecteren, ontwikkelen en binden professionals. Het gaat ons primair om het ontwikkelen van wederkerige relaties die er écht toe doen. Wij zijn ervan overtuigd dat het maken van de beste match belangrijk is, maar zorgen dat deze succesvol blijft, de sleutel is tot topprestaties. Want de 100% match bestaat niet, die maak je samen.Vanuit ons ‘thuishonk’ faciliteren we samenwerking en kennisuitwisseling zodat we naast onze core business ons steentje kunnen bijdragen aan verbetering en broodnodige innovatie in de sector. We zijn een snelgroeiende professionele organisatie waar purpose, innovatie, werkplezier, kwaliteit en resultaat hand in hand gaan.Building Heroes is in 2017 ontstaan uit de samenvoeging van meussenvanralen en Bemiddeling. Meussenvanralen was een toonaangevende speler in de sectoren bouw en infra op het gebied van Executive Search. Van 2008 tot 2017 hebben zij honderden professionals mogen bemiddelen op het niveau van senior specialist, management en directie bij toonaangevende opdrachtgevers. Een warm netwerk waar wij als organisatie de afgelopen jaren de vruchten van plukken. De afgelopen jaren hebben we als Building Heroes flinke stappen gezet in de segmenten starters, middenkader en hoger kader. In 2023 hebben we ons Executive Search label ‘‘Building Leaders’’ succesvol in de markt gezet. We zijn echter ambitieus en willen deze groei graag versnellen onder andere door een nieuwe collega in de vorm van een Senior Consultant Executive Search.Building Heroes in een notendop:Building Heroes is een snelgroeiende professionele organisatie waar werkplezier, kwaliteit en resultaat hand in hand gaan;Building Leaders is het label binnen Building Heroes wat zich specifiek richt op > 100k management & directie posities in de markten van bouw, vastgoed, woningcorporaties en techniek;Wij werken alleen op basis van opdracht (exclusiviteit) en gaan na een gedegen inventarisatie met naam en toenaam de markt op. Je vormt met Willem Molengraaf (eigenaar / Managing Partner) en Floris Verlaan (Senior Consultant) een team en samen bouwen jullie aan het nieuwe label met als ambitie om binnen 3 jaar het toonaangevende merk te zijn in deze markt;Je vaste standplaats is Breda. Maar je zal ook regelmatig onderweg zijn naar onze andere kantoren, onze klantpartners en professionals;We werken in een informele sfeer: we lunchen samen en hebben natuurlijk een gezellige vrijdagmiddagborrel;Op het kantoor in Breda werk je naast Willem en Floris samen met collega’s Gijs, Roel, Laurence, Bert, Fleur en Bas;Samen met de collega's uit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven vormen we een hechte groep van ca 35 ambitieuze, gedreven en leuke mensen;Last but not least: we vinden teambuilding erg belangrijk en hebben jaarlijks diverse activiteiten waaronder team uitjes (november 2023 nog naar Florence) en uiteraard de (vrijdagmiddag) borrels.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in