+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Service Engineer Verpakkingsmachines Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fygi | hr en recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Zoek jij een mooie technische uitdaging met vrijheid en tegen mooie voorwaarden? Solliciteer dan op deze vacature van service engineer verpakkingsmachines in Breda (Regio Zuid Nederland) Je krijgt een goed salaris, dat eigenlijk automatisch wordt aangevuld met overuren (150% doordat je reistijd ook al meteen bij jouw voordeur begint te tellen. Reisuren worden opgeteld bij je werkuren á 8 uur en dus gezien als overuren) Daarnaast werk je 38 uur per week op contract, wat betekent dat wanneer je op vrijdag langer dan 6 uur werkt, de overurenteller ook al aan gaat. Dit zorgt er voor dat je elke maand met een heel mooi netto salaris thuiskomt!

Je werkt zelfstandig en vertrekt elke dag vanuit huis en rijdt rechtstreeks naar onze opdrachtgever. Hier voer je installaties en onderhoud uit of los je storingen op. Dit doe je voornamelijk in de zuidelijke helft van Nederland. (Brabant, Limburg en een stukje België) In sommige gevallen ga je wat verder weg, maar dan regelen we een goed hotel voor je en beknibbelen we niet op het verteer. Wij vinden dat je gewoon goed en lekker moet kunnen eten als je voor ons aan het werk bent! In het hotel kun je alles op rekening bestellen, dus je hebt geen gedoe met voorschotten, bonnetjes, verrekeningen en na -of terugbetalingen.

Één maal in de 10 -13 weken draai je een week storingsdienst. Dus ongeveer 4 weken verspreid over het jaar vragen we van je om 's-avonds bereikbaar te zijn. Hiervoor krijg je natuurlijk een vergoeding.

De organisatie

Ultrapak B.V. is exclusief leverancier bij toonaangevende fabrikanten binnen de voedingsmiddelen industrie in de Benelux en levert verpakkingsmachines waaronder; traysealers (schalensluitmachines), dieptrekmachines van SEALPAC, vacuümverpakkingsmachines en add-to-line machines, zoals controleapparatuur, ontnesters. Als marktleider op het gebied van innovatieve en hoogwaardige verpakkingsmachines leveren we ook de bijbehorende verpakkingen. Ultrapak B.V. adviseert, installeert en onderhoud deze hoogwaardige machines en systemen en aanverwante apparatuur bij haar klanten.

Het team

Ons team van 15 service engineers bestaat uit een paar senioren met superveel kennis van onze systemen. Daarnaast hebben we de middengroep die natuurlijk heel goed uit de voeten kan met hun opgebouwde kennis. De laatste groep zijn onze engineers in opleiding die we nog aan het trainen en opleiden zijn. Een mooie diverse club met gezamenlijk een brok aan ervaring! Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Lees dan snel verder...



Gevraagd

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek en hier heb je ook de nodige ervaring in opgedaan. Dit kan zijn als automonteur of elektromonteur. Maar misschien heb je je roods liggen in de luchtvaart of juist op zee en ben je op zoek naar een baan aan de wal. Waar het ons om gaat is dat je verstand hebt van elektrotechniek gecombineerd met mechanische kennis. Als service engineer verpakkingsmachines in Breda leer je de kneepjes van het vak bij ons in de praktijk én door verdere ontwikkeling die wij je aanbieden. Wil je onderzoeken of wij als bedrijf écht bij je passen, dan kun je gewoon een keer een proefdag meedraaien.

Wij vinden het belangrijk dat je naast het oplossen van storingen én verlenen van service, ook goed met mensen (klanten) om kan gaan. Jij bent immers de ambassadeur van onze organisatie. Soms kan het oplossen van een storing wat langer duren. Jij weet de klant te betrekken in jouw proces en neemt hem mee in de stappen die je zet om zo snel mogelijk de lijn weer aan de praat te krijgen.

Beschik jij over:

  • Een technische opleiding op mbo-4 niveau;
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Een gezonde dosis zelfstandigheid;
  • Probleemoplossend vermogen;
  • De wil om jezelf verder te ontwikkelen?

Dan gaan we graag met je in gesprek!



Aanbod

Jij werkt als service engineer verpakkingsmachines in Breda graag zelfstandig, maar wel bij een tof bedrijf waarvan je weet dat er altijd back-up is. Goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Dit uit zich bij ons in aandacht voor jou als medewerker door leuke attenties, personeelsuitjes, vrijdagmiddagborrels, maar ook in goede arbeidsvoorwaarden, een fijn vervoermiddel waarmee je naar je klanten gaat en goed gereedschap om mee te werken. Een fijn contact met je collega's is natuurlijk ook erg belangrijk. Hoewel je in deze functie zelfstandig aan het werk bent, weten we uit ervaring dat de meeste monteurs hun dag bij ons starten met het onderling bellen van een of meer collega's op weg naar de eerste klant. Daarnaast wordt je in de eerste periode ook gekoppeld aan een buddy die je op weg helpt.

Maar natuurlijk krijg je bij ons een pakket met mooie voorwaarden. Denk hierbij aan:

  • Een heel ruim salaris (neem voor meer info contact op)
  • 25 vakantiedagen
  • Veel overuren doordat reistijd ook betaald wordt. (Voorbeeld: 1/2 uur reistijd + 8 uur werken + 1/2 uur reistijd = 9 uur totaal. Dus 1 overuur á 150%)
  • Overwerk: ma-vrij: 150%, za + zo 200%
  • 38 Urige werkweek dus op vrijdag maar 6 uurtjes
  • Vrije autokeuze (Bus, Caddy of gewone middenklasser)
  • Privé rijden is toegestaan
  • Maar 1 x per 10 weken storingsdienst (1 week)
  • Bij overnachting alles goed geregeld. Gewoon alles op rekening dus geen gedoe met voorschotten etc.
  • Goed pensioen via PMT
  • Aangesloten bij CAO Metaal & Techniek
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in