+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Calculator/ Werkvoorbereider Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meinselect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Meinselect

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een afwisselende baan in de bouw? Als Calculator/Werkvoorbereider ben je van begin tot eind betrokken bij projecten. Je maakt kostenberekeningen, plant het werk en houdt contact met verschillende mensen. Je werkt in een team dat zorgt voor onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Je krijgt een goed salaris en werkt met fijne collega's. Deze baan geeft je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Calculator/ Werkvoorbereider

Over deze vacature
Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie waarin jij verantwoordelijk bent voor het gehele offerte- en projecttraject? Dan is de rol van calculator/ werkvoorbereider bij onze opdrachtgever wellicht iets voor jou!

In deze functie ben jij betrokken bij het vastleggen van werkopnames, het opstellen van calculaties en het plannen en organiseren van voorbereidende werkzaamheden voor diverse projecten. Je hebt dagelijks contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers en zorgt ervoor dat alles planmatig verloopt.

Functie-eisen
Wij zoeken iemand die ondernemend, accuraat en communicatief sterk is en graag allround bezig is binnen een gemoedelijk team. Bij afwezigheid van de uitvoerder stuur jij het uitvoerende team aan en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Beschik jij over de juiste ervaring en opleidingsachtergrond? Solliciteer dan direct op jouw nieuwe baan.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een gevestigde bouwonderneming die gespecialiseerd is in onderhoud en renovatie, verbouw en kleinschalige nieuwbouw. Zij ontzorgen opdrachtgevers van A tot Z en bieden een afwisselende functie met zowel kantoor- als locatiewerk.

KERNWOORDEN: VACATURES BOUW - VACATURE BOUW - BOUW - BOUWVACATURES - BOUWKUNDE - UTA BOUW CAO - CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER SERVICE EN ONDERHOUD - - WERKORGANISATOR - NIEUWBOUW - TILBURG - BREDA - OOSTERHOUT - GORISSE BOUW EN MEER - WERKVOORBEREIDER BOUW

PROVINCIE: NOORD-BRABANT

Arbeidsvoorwaarden
Naast een uitstekend salaris, bieden wij een fulltime functie binnen een gedreven en ambitieus team. Met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en een prettige werkomgeving.
Meer weten? Informeer gerust.

Salaris
nb
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in