+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Monteur Machinebouw Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In deze functie als Monteur Machinebouw krijg je de kans om snel te groeien en steeds nieuwe dingen te leren. Je gaat aan de slag met het bouwen en testen van machines. Elke 6 weken werk je aan iets nieuws, van speciale machines tot high tech. Zo blijf je steeds bezig met interessante projecten en de nieuwste technieken. Je helpt ook zorgen dat alles op tijd klaar is. Een mooie kans om veel te leren en te werken aan verschillende projecten! Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij je in een korte tijd stormachtig ontwikkelen en wil je in verschillende keukens kijken zodat je constant uitgedaagd wordt? Als Monteur Machinebouw ga je aan de slag met zelfstandig bouwen en samenstellen van machines, bouw je complete lijnen en bekabel, test en sluit je machines aan. Per keer werk je ongeveer 6 weken aan dezelfde opdracht om vervolgens weer ergens anders aan de slag te gaan. Dit kan zijn binnen de complexe en speciale machinebouw tot een high tech omgeving. Op die manier blijf je jezelf ontwikkelen en blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken. Je zorgt ervoor dat de machines werken, dat jouw opdrachtgever op tijd kan leveren, zodat deadlines gehaald worden. Wil jij in een korte tijd veel ervaring op doen en bij verschillende machinebouwers binnenkijken, maar ondertussen voor dezelfde werkgever blijven werken? Solliciteer dan direct!



Gevraagd

Monteur Machinebouw word je bij ons op het moment dat je communicatief vaardig bent en de klant weet te ontzorgen in zijn vraagstuk. Je voelt je daarom snel thuis op verschillende plekken en durft het gesprek aan te gaan. Verder ben je in het bezit van:

  • Een afgeronde MBO opleiding Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of soortgelijk
  • Een geldig rijbewijs
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Aanbod

Je gaat aan de slag bij de grootste technische dienstverlener van Nederland. Dit betekent voor jou dat zaken zoals jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Wij verwachten veel van jou als Monteur Machinebouw en daarom kan je bij ons onder andere het volgende verwachten:

  • Een goed salaris oplopend tot wel €3.500,- bruto per maand met daarbovenop een leaseauto
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal &ampTechniek
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij SPIE, de toonaangevende technische dienstverlener in Nederland, waar we je een breed scala aan mogelijkheden bieden voor persoonlijke ontwikkeling. We geven je de ruimte en ondersteuning om te ontdekken waar jij als professional gelukkig van wordt. Zelfs nog voordat je je eerste werkdag hebt gehad, bespreken we al jouw mogelijkheden en wensen. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. We kijken naar het soort opdrachten waar jij enthousiast van wordt en zelfs naar de baan die je over drie jaar (of tien jaar) wilt hebben. Je maakt deel uit van een groot team van collega's in de regio Midden-Brabant. Ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om te blijven leren? Bij ons heb je maar liefst 250 collega's om van te leren en die ook graag van jou willen leren! Ons team staat bekend om zijn collegialiteit en ambitie, waarbij we oprecht aandacht hebben voor elkaar. Elk kwartaal komen we samen voor gezellige momenten zoals een barbecue, kerstfeest of andere activiteiten. Wil jij je aansluiten bij dé werkgever van Nederland waar je iedere dag iets nieuws leert? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande gegevens.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in