+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raamsdonksveer.

Monteur unieke machinebouw Raamsdonksveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol als monteur werk je aan het assembleren en onderhouden van complexe technische equipment. Je zorgt dat alles veilig en van topkwaliteit is. Je werkt in een team en reist soms internationaal. Je krijgt een goed salaris, kans om door te groeien en extra goede arbeidsvoorwaarden, zoals veel vakantiedagen en flexibele werktijden. Wil jij jouw vaardigheden uitbreiden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Onze klant ontwerpt, bouwt en onderhoudt equipment en systemen voor de professionele duikindustrie. De organisatie wereldwijd aan onder andere in- en offshore duikbedrijven, defensie, bedrijven in de industriële reiniging en hospitalen. Deze organisatie heeft een zeer breed assortiment aan producten en diensten welke ontworpen zijn om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen en normen die in de industrie en de medische wereld van toepassing zijn. Het is een dynamisch bedrijf met een enthousiast team van professionals.


Functieomschrijving

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van nieuwbouwprojecten en het uitvoeren van onderhoud voor serviceprojecten. Je werkt in een matrixorganisatie waarbij je door de Manager Productie ingepland wordt op verschillende projecten. Je wordt hierbij operationeel aangestuurd door verschillende Projectmanagers. Met de Projectmanager voer je van te voren overleg over de uit te voeren taak.

Vervolgens verzamel je de benodigde materialen, onderdelen en gereedschappen. Je voert het werk zelfstandig uit binnen de gestelde taaktijd en conform werkinstructies en veiligheidsvoorschriften. Je test de door jouw samengestelde installaties en registreert en rapporteert de testresultaten. Bij serviceprojecten stel je defecten vast, draag je een oplossing aan en voert deze na akkoord zelfstandig uit. Je zorgt voor een zorgvuldige projectverantwoording zoals een uren- en materialenlijst en zorgt voor het nauwkeurig bij houden van de projectadministratie. Je doet voorstellen over verbeteringen in het ontwerp en productiemethodieken.

Tevens adviseer je de Manager Productie over de te gebruiken gereedschappen en materialen. Je werkt nauw samen met projectmanagement, engineering, inkoop en andere productie & service engineers. Daarnaast heb je contact met klanten en eindgebruikers. Je rapporteert aan de Manager Productie.


Wat verwachten we van jou?

We zijn op zoek naar iemand met gedegen kennis en ervaring op het gebied van het assembleren en onderhouden van complexe technische equipment. Je bent gewend te werken in een omgeving waar strenge veiligheidsvoorschriften van toepassing zijn. Je doet geen concessies aan kwaliteit en veiligheid en stelt de veiligheid van de gebruiker altijd centraal in je werk. Geordend en netjes werken zijn begrippen die voor jou niet ter discussie staan. Je bent betrokken, gedreven en initiatiefrijk. Punctualiteit en betrouwbaarheid kenmerken je manier van werken.

Je standplaats is Raamsdonksveer. Omdat onze klanten zich wereldwijd bevinden behoort het maken van (korte) internationale reizen tot de functie. Echter gaat dit altijd in goed overleg en is hier maatwerk mogelijk.

  • Afgeronde opleiding MTS Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica (of meerdere jaren relevante werkervaring)
  • Overzicht kunnen bewaren in qua omvang en techniek complexe projecten
  • Ervaring met Microsoft Office
  • Proactieve instelling, hands-on en flexibel
  • Communicatief vaardig
  • Klantgericht
Wat kun jij van ons verwachten?
  • Een mooie baan bij een bedrijf dat unieke machines bouwt
  • Een (bovengemiddeld) goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden! 
  • Minimaal 27 vakantiedagen & 13 ATV dagen en 8% vakantietoeslag
  • Flexibele werktijden
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in