+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breukelen.
Laad meer vacatures

Medewerker productie Breukelen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,50 - € 16,50 p/u

Vacatureomschrijving

Infra Composites (IC) BV is een 100% dochter van de Takke Groep met oorsprong in Breukelen sinds 1921. En ontwerpt en produceert composiet constructies voor de Infra. Wij maken onder andere composietbruggen en brugdekken, hybride bruggen, brugrandelementen en speciale composiet constructies ter vervanging van beton. Composieten zijn vezel versterkte kunststoffen en uitstekend geschikt ter vervanging van staal, beton en hout. Composiet staat bekend om haar sterkte, duurzaamheid, lage gewicht en vormvrijheid. De installatie van deze projecten wordt uitgevoerd door onze directe collega’s van Takke Breukelen BV. Ieder project is anders en elk eindproduct wordt op maat ontworpen en gemaakt, dat is de kracht van het bedrijf. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Binnen het bedrijf heerst een informele cultuur, waarbij iedereen gedreven en betrokken is en eigen verantwoordelijkheid neemt. De totale organisatie van IC en Takke Breukelen (50 fte), gevestigd op hetzelfde terrein in Breukelen, kent een relatief platte structuur en heeft daarom korte lijnen.

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team in de Composiet Werkplaats? Samen met onze ervaren productieleider en voormannen ga je aan de slag met het maken van diverse composietproducten. We zijn op zoek naar gemotiveerde teamspelers die flexibel, zelfstandig en bereid zijn om samen te werken voor de beste resultaten. Ervaring is geen vereiste; we bieden training aan voor wie handig is en wil leren.

De werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Hand lamineren
  • Gelcoat spuiten
  • Vezel lay-up voor vacuüm injectie
  • Vacuüm injectie
  • Zagen, schuren en afwerken

Solliciteer nu en bouw mee aan ons succes in het vervaardigen van hoogwaardige composietproducten!


Over het opdrachtgever

De klant ontwerpt en produceert composiet constructies voor de infra. Zij maken onder andere composietbruggen en brugdekken, hybride bruggen, brugrandelementen en speciale composiet constructies ter vervanging van beton. Composieten zijn vezel versterkte kunststoffen en uitstekend geschikt ter vervanging van staal, beton en hout. Composiet staat bekend om haar sterkte, duurzaamheid, lage gewicht en vormvrijheid.


Wat wij jou bieden

Je komt te werken in een leuk team bij een familiebedrijf met standplaats in Breukelen. De functie betreft een full time functie met standaard werktijden tussen 0700 – 1600 uur. Incidenteel is er sprake van overwerk, uiteraard in overleg. Verder bieden wij een markconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring, variërend van 14,50-16,50 euro per uur.


Wat vragen wij van je

Je hebt een technische achtergrond.

Je bent praktisch en handig ingesteld.

Ervaring en kennis van werken met composiet of metaal is een pré.

Je beschikt over goede communicatie vaardigheden zowel in Pools en Engels. Als je ook de Nederlandse taal eigen bent, dan zou het helemaal top zijn.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in