+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Budel.

Onderhoudsmonteur E&I - Nyrstar Budel - Nyrstar Budel B.V Budel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jij bent een techneut in hart en nieren. Jouw hart gaat sneller kloppen van (complexe) elektrotechnische installaties, die onze fabriek draaiende houden. Jouw uitdaging? Zorgen dat de productie optimaal en zonder verstoringen kan blijven werken!


De functie
Jij bent een techneut in hart en nieren. Jouw hart gaat sneller kloppen van (complexe) elektrotechnische installaties, die onze fabriek draaiende houden. Jouw uitdaging? Zorgen dat de productie optimaal en zonder verstoringen kan blijven werken! Daarvoor zet jij, samen met je collega's, dag in dag uit net die extra stappen. Want storingen verhelpen en oplossen: daar krijg je energie van! En dat maakt, dat jij je thuis voelt in ons dynamische onderhoudsteam. 

Hoe ziet jouw werkdag bij Nyrstar eruit?

In deze functie voer je onderhoudswerkzaamheden uit in de productie afdelingen op het gebied van elektrisch en instrumentatie. Het betreft werkzaamheden aan elektrische installaties, meet en regeltechnische apparatuur. PLC-besturingssystemen, schakelapparatuur, beveiligingscircuits en weeg- en meetapparatuur.

Je maakt deel uit van een team van ca. 15 collega’s en werkt in dagdienst waarbij je rapporteert aan de Onderhoudschef.

Er is binnen de afdeling Onderhoud een sterke focus om correctief onderhoud om te buigen naar preventief onderhoud. Hierbij is het uitvoeren van inspecties, controlerondes, gestructureerde werkmethodieken en de daaraan gerelateerde inbreng/helpen meedenken van monteurs essentieel.

Na een inwerkperiode dien je, buiten de normale dagdiensturen, consignatiedienst te lopen.



Gevraagd

  • Een mbo-opleiding (minimaal WEB 3-niveau) onderhoudsmonteur, richting elektrotechniek of elektronica;
  • Goede communicatieve vaardigheden om goed te kunnen samenwerken in een team;
  • Een groot verantwoordelijkheidsbesef, waarbij je zelfstandig beslissingen neemt;
  • Een flexibele houding. Je bent bereid om buiten de werktijden in een consignatiedienst te werken;
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring op het gebied van onderhoud in een procesmatige omgeving;
  • Kennis van werken met onderhoudsinformatiesystemen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Aanbod

Waarom ga jij bij Nyrstar aan de slag?

Jouw werkplek is uniek, want Nyrstar is de enige zinkproducent in Nederland. Je wordt continu uitgedaagd om mee te denken over technische uitdagingen en procesverbeteringen. Jouw mening telt! En naast jouw mening, vinden wij je ontwikkeling ook belangrijk. Nyrstar biedt diverse opleidings- en ontwikkeltrajecten zodat je als persoon en als professional steeds kunt blijven groeien. Wij zorgen goed voor onze mensen, dus we bieden een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. 

En wat zeggen jouw toekomstige collega’s? Zij werken bij Nyrstar omdat zinkproductie een proces is dat blijft boeien en geen dag hetzelfde is. Verder vinden zij de vrijheid die zij krijgen om hun werk op de juiste, maar vooral ook op hun eigen manier uit te voeren heel fijn.



Bedrijfsomschrijving


Nyrstar Budel maakt deel uit van de wereldwijde multimetalengroep Nyrstar, met een marktleiderspositie in zink en lood. In juli 2019 werd Nyrstar voor het grootste deel eigendom van Trafigura, een van 's werelds meest toonaangevende onafhankelijke handelsbedrijven in grondstoffen. In Budel-Dorplein (tussen Weert en Eindhoven) ligt een van de smelters, in de omgeving ook wel bekend als "de Zink", waar ruim 450 medewerkers er iedere dag opnieuw voor zorgen dat er een uitzonderlijk hoge kwaliteit zink wordt geproduceerd. En dat al sinds 1892!Nyrstar Budel is een unieke werkgever, want wij zijn de enige zinkproducent in Nederland. Met alle collega's samen zorgen we dagelijks voor een soepel draaiende organisatie waar mens en milieu centraal staan en die continu inspeelt op de wensen en eisen vanuit de markt. Bij Nyrstar staat veiligheid voorop: onze visie ‘Richting Zero’ staat ervoor dat al onze medewerkers iedere dag opnieuw na hun dienst weer veilig en gezond naar huis gaan.Om een succesvolle onderneming te zijn en te blijven vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Onder andere via onze bedrijfsschool, die inmiddels al meer dan 65 jaar bestaat, zorgen we ervoor dat zowel nieuwe als ervaren medewerkers zichzelf altijd kunnen blijven ontwikkelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in