+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Cothen.
Laad meer vacatures

1e Autotechnicus bij Autobedrijf Stooker in Cothen Cothen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Autobedrijf Stooker

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Autobedrijf Stooker

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons autobedrijf krijg je de kans om als eerste autotechnicus aan de slag te gaan met het repareren en onderhouden van verschillende soorten auto's. Als je al APK-bevoegd bent, mag je ook APK-keuringen doen. Je werkt in een team van vijf monteurs en hebt een grote werkplaats met alle gereedschappen die je nodig hebt. Je werkt samen in een gezellig team en hebt alle ruimte om je werk goed te doen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Bij Autobedrijf Stooker in Cothen heb jij als eerste autotechnicus de verantwoordelijkheid om op vakkundige wijze reparaties uit te voeren aan diverse merken en modellen auto's, zowel personenwagens, lichte bedrijfswagens als campers. Daarnaast zorg je ook voor het onderhoud van deze voertuigen. Als je al APK-bevoegd bent, dan behoort het uitvoeren van APK-keuringen en gerelateerde taken ook tot jouw verantwoordelijkheden. In een team bestaande uit vijf automonteurs werk je nauw samen en dit doe je in een ruime werkplaats waar alle benodigde gereedschappen aanwezig zijn, zodat jij jouw werkzaamheden probleemloos kunt verrichten.

Gevraagd

Voor een succesvolle uitvoering van de functie is het essentieel dat je over een voltooide opleiding tot 1e Automonteur beschikt en recente werkervaring hebt. Het zou ook wenselijk zijn als je naast deze opleiding andere trainingen of cursussen hebt gevolgd om je kennis te verbreden, zoals bijvoorbeeld APK. Daarnaast is ervaring met het stellen van diagnoses vereist en ben je gemotiveerd om in een klein, gezellig, leuk en hecht team te werken!

Aanbod

Bij Autobedrijf Stooker kun je aan de slag als Autotechnicus. Dit betekent werken bij een solide en financieel gezond bedrijf dat al meer dan 96 jaar actief is in de autosector. Het is een plek waar je een goed salaris krijgt en kunt genieten van 25 vrije dagen (als je fulltime werkt). Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om met verschillende merken en modellen te werken, wat jouw kennis ten goede komt. Je zult aan de slag gaan in een ruime werkplaats, samen met een klein, maar hecht team. Het interessante aspect is dat zelfs de eigenaar, Mike, zich bezighoudt met het sleutelen aan auto's. De werkplaats is uitgerust met moderne gereedschappen en apparatuur die up-to-date zijn. Deze kans biedt jou niet alleen de mogelijkheid om jouw huidige kennis te benutten, maar ook om deze verder uit te breiden door middel van het volgen van opleidingen. Dit betekent dat er alle ruimte is om jouw vaardigheden te ontwikkelen. Autobedrijf Stooker heeft een geweldige reputatie in de regio. Ze streven ernaar om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij hen. Bij dit bedrijf werk je samen met enthousiaste en gemotiveerde collega's in een informele bedrijfscultuur waarin directe communicatielijnen belangrijk zijn en er geen ruimte is voor onnodig gedoe. Om het allemaal nog beter te maken, organiseert het bedrijf elke vrijdag standaard een gezellige vrijdagmiddagborrel waar je kunt genieten van wat ontspanning na een lange werkweek.
Het salaris dat je ontvangt als 1e autotechnicus wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf Stooker in Cothen bestaat al ruim 96 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio. De klanten zijn hier aan het juiste adres voor het onderhoud en de reparatie van alle merken en typen auto’s. Hierbij kan je denk en aan personenauto’s, bedrijfsauto’s maar ook aan campers en caravans. Daarnaast verkopen zij zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Bij Autobedrijf Stooker heeft men een rijke historie, naamsbekendheid en men kent hier nog alle klanten echt. Dit maakt dat de sfeer echt voelt als een familiebedrijf. Sinds 1 januari heeft Mike Ammerlaan het bedrijf overgenomen. Mike werkte al in de werkplaats, maar doordat hij nu ook eigenaar is, is Mike nog wel in de werkplaats te vinden, maar wel iets minder dan voorheen. Hierdoor zoeken ze naar een nieuwe collega die het werkplaats team kan versterken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in