+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

Uitvoerder Kleinverbruik- en Huisaansluitingen Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 p/m

Vacature in het kort

In de rustige Achterhoek werk je aan belangrijke opdrachten met gasleidingen en elektriciteitskabels. Als uitvoerder zorg je ervoor dat alles goed gaat. Je leidt een team dat zorgt voor het onderhoud van kabels en leidingen in huizen. Veiligheid is heel belangrijk. Je helpt ook om problemen op te lossen en zorgt dat iedereen blij is met het werk. Je maakt deel uit van het team dat ervoor zorgt dat mensen veilig en zonder zorgen gebruik kunnen maken van gas, water en elektriciteit. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

In het vredige landschap van de Achterhoek, waar rust en natuur harmoniëren, staan we voor uitdagingen met betrekking tot gasleidingen en elektriciteitskabels. Als uitvoerder ben jij de drijvende kracht achter het succesvol uitvoeren van opdrachten, waaronder die van netbeheerder Liander. Je waarborgt dat gas- en elektriciteitsvoorzieningen voldoen aan moderne veiligheidsnormen, zodat bewoners zorgeloos kunnen genieten van hun aansluiting op het energie-, water- en gasnet.

Jouw taken omvatten onder andere het leiden en begeleiden van je team bij dagelijks technisch onderhoud en renovaties aan kabels en leidingen in minstens tien woningen. Veiligheid staat centraal, en jij zorgt ervoor dat alles ordelijk en conform voorschriften verloopt. Als klankbord voor je collega's in de werkvoorbereiding, organiseer en bereid je het werk goed voor. Daarnaast ondersteun je monteurs om efficiënter te werken en problemen samen op te lossen, wat bijdraagt aan een vlekkeloze uitvoering en tevreden eindgebruikers!



Gevraagd

Je hebt de vaardigheid én het lef om snel beslissingen te nemen, wat essentieel is gezien de vaak krappe deadlines in projecten. Leidinggeven gaat je natuurlijk af en je bent sociaal ingesteld, niet alleen richting je team maar ook naar bewoners, zelfs als zij niet bepaald enthousiast zijn over jullie aanwezigheid. Je bent gericht op lange termijn oplossingen en laat je niet snel uit het veld slaan. Daarnaast beschik je over:

• Een MBO-niveau op technisch gebied en kennis van elektra of gas. Als je een achtergrond hebt in de telecomsector en bereid bent om te leren, moedigen we je zeker aan om te solliciteren!

• Werkervaring in kabel- en leidingprojecten.

• Bij voorkeur ervaring in een leidinggevende rol, zoals ploegleider of eerste monteur.



Aanbod

• Een prettige werksfeer: 

• Een inwerktraject waarbij je van kop tot staart wordt meegenomen in het hele werkproces

• Het betreft een vaste aanstelling waarbij je na een jaar kan rekenen op een vaste aanstelling.

• een salaris tot € 5000,-- per maand



Bedrijfsomschrijving

Deze aannemer weet van aanpakken! Met een sterk team achter je van ervaren engineers en werkvoorbereiders, helpt iedereen elkaar het werk zo goed mogelijk te doen buiten. Want daar kunnen we het verschil maken! We zijn erg open en altijd bereid elkaar te helpen. Juist omdat we als team zo divers zijn, vullen we elkaar goed aan en is er een grote saamhorigheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in