+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

TECHNISCH SPECIALIST ELEKTRA Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

10Select

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
10Select

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

In de rol van Technisch specialist Elektra (dagdienst) ben je een belangrijke schakel binnen ons bedrijf in Dordrecht. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en uitbreiden van onze bestaande installaties op het gebied van elektronica en meet en regeltechniek. Daarnaast werk je aan het implementeren van nieuwe (delen van) het procesbesturingssystemen om onze processen nog efficiënter te maken. 

In de functie van Technisch specialist Elektra ben jij het elektrotechnische geweten van ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat onze installaties voldoen aan de gestelde specificaties en voorschriften en draagt daarmee bij aan de veiligheid van en betrouwbaarheid van onze processen. 

Je werkt samen met je collega's binnen de Technische Dienst en andere afdelingen om ervoor te zorgen dat onze productieprocessen zo soepel mogelijk verlopen. Dankzij jou kennis en expertise kunnen wij onze processen nog verder optimaliseren en de kwaliteit van onze producten verhogen. 



Gevraagd

Als jij beschikte over de volgende punten, bieden wij jou de mogelijkheid om door te groeien binnen onze Technische dienst.

  • HTS opleiding richting besturingstechniek, elektrotechniek of soortgelijk
  • MBO-4 opleiding richting besturingstechniek, elektrotechniek of soortgelijk + aantoonbare werkervaring
  • NEN-3140 werk- of installatie verantwoordelijk (eventueel te behalen)
  • BHV gecertificeerd (eventueel te behalen)


Bedrijfsomschrijving

Continental Bakeries is een Europese bakkerijgroep die zich richt op de productie en verkoop van snackbodems, koek & biscuit en broodvervangers. Producten die onder andere geproduceerd worden, zijn: toast, biscuit en beschuit. De focus ligt bij het private label (huismerk) segment, maar daarnaast heeft het bedrijf ook een aantal eigen merken, waaronder: Haust, Brink en Bussink.Met veel plezier zetten ruim 1700 medewerkers in verschillende disciplines, variërend van productie gerelateerde functies tot commerciële en ondersteunende functies, zich dagelijks in voor de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van onze producten. Betrokken medewerkers met de juiste competenties leveren het beste werk af en daarom zoeken we continu naar manieren waarop onze medewerkers optimaal kunnen presteren.We zorgen dan ook voor uitstekende arbeidsvoorwaarden, duidelijke communicatie en een prettige werksfeer. Naast bovenstaande zaken besteden wij ook veel aandacht aan onderwerpen als training en scholing, veilige en hygiënische arbeidsomstandigheden en een modern en marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in