+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior projectontwikkelaar Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als projectontwikkelaar maak je deel uit van een klein maar gedreven team dat verantwoordelijk is voor het financieel en juridisch haalbaar maken van de projecten. Je leert alle ins en outs van projectontwikkeling kennen en bent een echte dealmaker. Je werkzaamheden variëren van het beoordelen van nieuwe leads, toetsen aan bestemmingsplannen, potentie bepalen, benaderen van huurders, aantrekken van aannemers en het aanspreken van beleggers tot het uitonderhandelen van de voorwaarden, het opstellen van overeenkomsten en het aansturen van alle betrokken partijen. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van onze opdrachtgever en in deze rol voel jij je ook prettig.



Gevraagd

Je bent een gemotiveerde young professional en hebt een afgeronde, relevante WO opleiding (dit kan bijvoorbeeld richting bouwkunde, vastgoed als juridisch zijn). Enkel een HBO opleiding is helaas niet inpasbaar. Relevante stage-ervaring of een bijbaan is geen must, de echte ins en outs in de projectontwikkeling kunnen nog bijgespijkerd worden. Belangrijk is dat je niet kiest voor de weg van de minste weerstand of de gebaande paden, met jouw creativiteit ben je altijd op zoek naar mogelijkheden. Ook ben je financieel goed onderlegd. Daarnaast ben je communicatief vaardig, neem je geen blad voor de mond en heb je een groot empatisch vermogen. Je staat open voor een gezonde discussie om jouw gezichtsveld te verbreden. Je bent commercieel gedreven, resultaatgericht en kunt goed zelfstandig werken.



Aanbod

We bieden een fulltime dienstverband voor een veelzijdige en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je standplaats is Eindhoven maar je projecten bevinden zich in heel Nederland. Dit doe je niet alleen, maar met een team enthousiaste collega’s in een ondernemende organisatie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een ontwikkelaar/ belegger in het maatschappelijk vastgoed. Met een team van ongeveer 20 medewerkers zijn zij wellicht klein van stuk, maar groot in ambities! Zij hebben projecten door het gehele land en met een gedreven, jong team (de gemiddelde leeftijd is +/- 30 - 35 jaar) werken zij dagelijks vol passie aan hun projecten. Zij nemen integrale verantwoordelijkheid: van strategie en haalbaarheid tot ontwikkeling, bouw en exploitatie. Ze nemen projecten ook zelf in belegging om zo oplossingen te realiseren voor de meest uitdagende opgaves. Duurzaam, kwalitatief en betaalbaar bouwen zijn de kernwaarden waar ze voor staan. Dus ben jij een jonge, ambitieuze en daadkrachtige projectontwikkelaar? Is het jouw ambitie om te werken aan inspirerende en duurzame woonomgevingen? En wil je graag jouw bijdrage leveren aan de groei van een mooie vastgoedportefeuille en een gerenommeerde organisatie een impuls geven? Dan is deze vacature voor jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in