+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectontwikkelaar Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als projectontwikkelaar maak je deel uit van een klein maar gedreven team dat verantwoordelijk is voor het financieel en juridisch haalbaar maken van de projecten. Je leert alle ins en outs van projectontwikkeling kennen en bent een echte dealmaker. Je werkzaamheden variëren van het beoordelen van nieuwe leads, toetsen aan bestemmingsplannen, potentie bepalen, benaderen van huurders, aantrekken van aannemers en het aanspreken van beleggers tot het uitonderhandelen van de voorwaarden, het opstellen van overeenkomsten en het aansturen van alle betrokken partijen. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van onze opdrachtgever en in deze rol voel jij je ook prettig.



Gevraagd

In deze functie is het van belang dat je een WO opleiding in een relevante richting hebt. Denk hierbij aan een bouwkundige, juridische of financiële richting. Jouw academische en analytische denkwijze is van essentieel belang om de functie goed te kunnen vervullen. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand met enige relevante werkervaring; je weet wat werken in het bedrijfsleven inhoudt, maar aan de andere kant ben je erg leergierig om de ins en outs van het maatschappelijk vastgoed te leren. Idealiter ben jij toe aan je tweede baan in de projectontwikkeling en ben jij toe aan de vervolgstap om je hierin verder te specialiseren. Daarnaast zoeken we iemand die beschikt over de volgende competenties:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Minimaal 2 jaar ervaring, maar bij voorkeur 4 a 5 jaar werkervaring
  • Je ziet het als een uitdaging om je kennis te combineren met je commerciële gedrevenheid
  • Je hebt een goede balans tussen snel schakelen en zorgvuldigheid
  • Je bent flexibel
  • Daadkrachtig, zelfstandig, resultaat, verantwoordelijk zijn kernkwaliteiten die jou op het lijf geschreven zijn


Aanbod

Allereerst kom je te werken bij een organisatie waar een open, eerlijke en gemoedelijke werksfeer hangt. Je werkt samen met je collega's uit dit en andere teams, zonder verborgen agenda's of ellenbogenpraktijken. Mensen zijn behulpzaam, de leeftijd is relatief jong, mensen zijn gedreven en echte experts in hun werk. Dat is nog eens een goede basis om je verder te ontwikkelen als projectontwikkelaar!

Daarnaast kan je rekenen op de volgende voorwaarden:

  • Goed salaris, gebaseerd op de kennis en ervaring die je mee brengt kan dit oplopen tot € 4.500,-- bruto per maand
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden in je rol, maar ook een stabiel ervaren team om op terug te vallen
  • Een mooi kantoor in Eindhoven om alle faciliteiten waar je gebruik van kunt maken, maar gedeeltelijk thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden
  • Veel aandacht voor de medewerkers, met onder andere borrels, bedrijfsuitjes, vitaliteitsuitdagingen etc
  • Uitdagende, landelijke projecten
  • Laptop en telefoon van de zaak

En bovenal: de zekerheid van een stabiele en groeiende organisatie die financieel zeer gezond is en waar je de komende jaren met veel plezier vooruit kunt!



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht bij een hoog gewaardeerde en ondernemende organisatie die zich al ruim 25 jaar bezig houdt met de ontwikkeling van vastgoed in de maatschappelijke sector. Ze nemen bouwkundige projecten integraal aan, van de strategie en haalbaarheid tot de ontwikkeling, bouw en exploitatie. Ondernemingsdrang en ambities gaan hier hand in hand met nuchterheid en collegialiteit. Ze schreeuwen nooit van de hoogste toren, maar ze ontwikkelen hem van A tot Z.Professionals die hier aan de slag gaan, willen nergens anders meer heen. Bij deze organisatie krijgen ze namelijk alle ruimte voor groei en betekenis én vinden ze ruim voldoende uitdaging in complexe toonaangevende projecten. Gezien een groot gedeelte van de orderportefeuille zich in de zorgsector bevindt, draag je ook flink bij aan de maatschappij en het creëren van een goede leefomgeving voor jong en oud. Gezien het grote netwerk en de goede naamsbekendheid die zij hebben in de sector, zijn zij op zoek naar uitbreiding in hun team van ontwikkelaars om een goede invulling te geven aan de projecten en de groei van hun portefeuille. Ja, je leest het goed: waar bij andere partijen de projectontwikkeling stil komt te liggen, bouwen zij de komende jaren door en blijven zij hun steentje bijdragen aan inspirerende en duurzame woon/zorg omgevingen.Dus ben jij een jonge, ambitieuze, communicatief sterke projectontwikkelaar en wil je leren van een team van specialisten om zo nóg beter in je vak te worden? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in