+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Senior Werkvoorbereider Circulaire Woningbouw Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 4.500 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wil jij meehelpen om de woningnood op te lossen door te werken aan grootschalige circulaire, modulaire woningprojecten? Lees dan snel verder, want deze functie is de perfecte volgende stap voor ervaren werkvoorbereiders.

Jij krijgt als Senior Werkvoorbereider namelijk ook de kans om jouw leidinggevende en coachende kwaliteiten te ontwikkelen. Je bent de vraagbaak, mentor en coach voor junior werkvoorbereiders. Ligt jouw interesse meer in complexere megaprojecten? Goed nieuws! De productie van circulaire, modulaire woningen moet in de komende tijd minimaal verviervoudigen. Grootschalige projecten als 500 configure to order woningen liggen voor jou in het verschiet. Als Senior Werkvoorbereider maak jij het verschil door het onmogelijke mogelijk te maken. Op een duurzame en innovatieve manier.

In deze rol ga je meegroeien met de afdeling en zorg jij ervoor dat andere afdelingen ook aansluiten bij ontwikkelingen. En met groei bedoelen we ook écht groei. De productie moet namelijk minimaal verviervoudigen. De orderportefeuille is goed gevuld en de ambities zijn duidelijk. Jouw focus ligt op het optimaal voorbereiden van complexe duurzame en circulaire projecten.



Gevraagd

Krijg jij energie van het opleiden, trainen en coachen van junior werkvoorbereiders? En ben jij een echte kartrekker met een oog voor kwaliteit? Dan voel jij jezelf zeker thuis in deze innovatieve organisatie. Er ligt een flinke bouwopgave klaar en je komt niet in een gespreid bedje, dus eigen initiatief en zelfstandigheid zijn zeer belangrijk. Daar staan natuurlijk allerlei groeimogelijkheden tegenover.

Als Senior Werkvoorbereider is het daarnaast handig als je:

·       Een HBO diploma hebt in de richting van Bouw of Werktuigbouwkunde;

·       Een echte kartrekker bent, betrokken en ondernemend;

·       Minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en ga jij de uitdaging graag aan? Mis deze kans dan niet! Solliciteer vandaag nog en start binnenkort al met bouwen aan de toekomst.



Aanbod

Dit is jouw kans om bij een internationaal actieve organisatie te werken aan innovatieve huisvesting. Naast innovatie ademt dit bedrijf circulair bouwen en duurzaamheid uit. Dat klinkt misschien hoogdravend, maar dat zijn ze hier helemaal niet. Iedereen is gelijk, je vindt hier geen dubbele agenda’s maar wél een flinke dosis Brabantse humor en gezelligheid.

Als Senior Werkvoorbereider heb je een belangrijke verbindende rol binnen de projecten. Dat zie je ook terug in je arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan:

·       Salaris vanaf € 3.800,- tot € 4.500,- bruto per maand o.b.v. fulltime

·       Laptop en telefoon van de zaak

·       Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

·       Jaarlijks 8% vakantiegeld

·       Bijdragen aan toonaangevende innovatieve modulaire bouwprojecten

·       CAO Metaalbewerking

·       Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

·       Flexibel werken is altijd mogelijk

Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Wij begeleiden je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.



Bedrijfsomschrijving

Jouw werkgever is al bijna 100 jaar een begrip binnen de flexibele huisvesting en modulaire bouwprojecten. Jullie zijn actief in Europa, vanuit de regio van Eindhoven. Werken in de slimste omgeving van Nederland werkt inspirerend. Dat zie je ook terug in de drang naar innovatie en zaken nèt even anders aanpakken dan anderen. Circulair bouwen en een oog voor duurzaamheid zitten hier bijvoorbeeld in het basispakket. Dat maakt jouw baan als Senior Werkvoorbereider extra interessant.Als Senior Werkvoorbereider kan jij echt een verschil maken voor de organisatie. Jij neemt het voortouw in modulaire bouwprojecten en zorgt ervoor dat de minder ervaren werkvoorbereiders ook met het bedrijf meegroeien.De sfeer in het bedrijf is informeel, gemoedelijk en gedreven. Op kwaliteit wordt nooit beknibbeld, niet in de modulaire bouwprojecten en ook niet in jouw eigen ontwikkeling. Het is een platte organisatie, waardoor besluitvorming pragmatisch verloopt en jouw nieuwe ideeën snel werkelijkheid kunnen worden. De gemiddelde leeftijd is circa 40 jaar en iedereen voelt zich hier thuis, of je er nou één dag werkt of al 50 jaar. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in