+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Bouwkundig Engineer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Heb jij ervaring als bouwkundig engineer en wil jij een echte maatschappelijke bijdrage leveren om de wereld te verbeteren? Bij ons kom je terecht binnen een unieke tak van de bouw waarbij innovatie, flexibiliteit, samenwerken en duurzaamheid hand in hand met elkaar gaan.

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Engineering zijn wij op zoek naar een Bouwkundig Engineer die een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het duurzaam bouwen in Nederland en de toekomstige ontwikkelingen binnen het vakgebied. Met onze producten en dienstverlening zijn wij een onmisbare schakel in het oplossen van het woningtekort op een duurzame en circulaire manier. Zodat onze volgende generatie ook prettig kan wonen, werken en leven.

Als bouwkundig engineer adviseer jij over complexe engineering vraagstukken zodat product en proces worden geoptimaliseerd en naadloos op elkaar aansluiten. Je bent actief bezig met het maken van constructieve en bouwfysische berekeningen en daarnaast ontwerp en wijzig je 3D (detail) bouw tekeningen. Vervolgens stel je van expliciete onderdelen een project begroting op en adviseer je hierin zodat de offertes, aanbiedingen en bouwvergunningen aangevraagd kunnen worden. Ook ben je betrokken bij het uitwerken van productontwikkelingen tot maakbare producten voor een geïndustrialiseerd productieproces.

Jouw hoofdtaken kunnen onder andere zijn:

•                Het onderzoeken, uitwerken en detailleren van (bouw)technisch meer complexe gebouwen en nieuwe gebouwconcepten.

•                Het vervaardigen en beheren van detailtekeningen en documentatie in samenwerking met de productie engineers en R&D;

•                Het toetsen van bouwplannen aan huidige wet en regelgeving en/of het daarbij vervaardigen of organiseren van tekeningen en berekeningen voor het aanvragen van vergunningen.

•                Het bieden van technische ondersteuning aan interne afdelingen en/of rechtstreeks naar externe partijen;

•                Conceptueel meedenken over onze producten en huisvestingsoplossingen.

•                Het standaardiseren van onze producten en deze uitwerken voor onze online bouwen omgeving.

•                Het signaleren van nieuwe ontwikkelingen in de markt op het gebied van bouwkunde, bouwtechniek alsmede de daaraan gekoppelde normeringen, wet- en regelgeving en het integreren deze aanpassingen binnen het bedrijf;

•                Het verder optimaliseren van de processen volgens het BIM-model.



Gevraagd

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om te coördineren en adviseren. Je ziet verbanden en zet lijntjes uit tussen verschillende afdelingen, zoals productie, engineering en verkoop. Daarnaast beschik je de volgende achtergrond:

•                Je hebt een HBO of WO diploma richting (werktuig)bouwkunde

•                Je hebt circa 3 tot 10 jaar werkervaring als bouwkundig / werktuigbouwkundig engineer

•                Je hebt kennis van programma`s zoals AutoCad en Revit

•                Je bent goed op de hoogte van eisen, normen en ontwikkelingen op het gebied van bouwtechniek, constructies en bouwfysica

•                Je hebt affiniteit met duurzaam bouwen en bent in staat om goed samen te werken tussen verschillende technische disciplines en afdelingen



Aanbod

Hier kom je te werken in een informele omgeving waar je op een duurzame wijze huisvestingsproblemen oplost voor diverse klanten. Je komt terecht bij een krachtige speler waarbij innovatie hoog op de agenda staat. Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn. Daar heb je ruimte voor nodig. Deze ruimte wordt je geboden, letterlijk en figuurlijk! Daarnaast bieden wij het volgende:

·       Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, varierend van € 3.000,-- tot € 5.000,-- bruto per maand

·       Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

·       Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden

·       Flexibiliteit in werktijden en werkplek

·       Prachtige innovatieve projecten



Bedrijfsomschrijving

Grootse projecten, een vernieuwende en innovatie denkwijze, een professionele werkwijze, maar nog steeds de gemoedelijke Brabantse nuchterheid. Dat is hoe je deze organisatie het beste kunt omschrijven. In een informele setting wordt hard gewerkt aan complexe projecten en uitdagende plannen. Door samen te werken en de schouders eronder te zetten zijn zij al sinds jaar en dag een bekende en toonaangevende naam in de bouw. Het oplossen van huisvestingsvraagstukken is waar zij dagelijks met veel plezier hun bed voor uit komen. Of dat nu voor een particulier, een overheidsinstantie of een commerciële partij is maakt geen verschil, de opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen kwaliteit, snelheid en flexibiliteit waar ze om vragen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in