+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Bouwkundig Projectleider Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meinselect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Meinselect

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je zelfstandig projecten leidt in de bouw? Als Bouwkundig Projectleider stuur je projecten aan en zorg je dat alles op tijd, binnen budget en veilig gebeurt. Je werkt met een team en bent het aanspreekpunt voor klanten. Je krijgt de kans om te groeien en de nieuwste bouwtrends toe te passen. Plus, er zijn veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken in een team met fijne collega's. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Bouwkundig Projectleider

Over deze vacature
Ben jij een zelfstandige projectleider met ervaring in de woningbouw en utiliteitsbouw of ben je een werkvoorbereider die de stap naar projectleider wil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van diverse projecten binnen de bouw. Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke aspecten waar jij goed mee uit de voeten kunt. Je geeft leiding aan een team van professionals en samen zorgen jullie ervoor dat de projectdoelstellingen behaald worden. Als contractmanager ben je alert op kansen en risico's en ben je het aanspreekpunt voor de klant.

Functie-eisen
Je bent van nature in staat om projecten aan te sturen en je team te verbinden door je enthousiasme. Met je positieve instelling en innovatieve ideeën weet je je team in beweging te krijgen en ben je zichtbaar en vindbaar bij projecten. Daarnaast heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je gestructureerd en overzichtelijk. Tijd en deadlines zijn voor jou geen probleem en je bent communicatief en sociaal vaardig.

Wij zoeken iemand met een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde en enige jaren ervaring in de woningbouw, waarvan minimaal 3 jaar als werkvoorbereider. Bekendheid met UAV-GC en Design & Build-projecten is een pré.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een betrouwbaar en vooruitstrevend bouwbedrijf actief in Oost en Midden-Brabant. Wegens de realisatie van diverse, complexe projecten zijn wij op zoek naar een zelfstandig projectleider bouw.

KERNWOORDEN: VACATURES - VACATURE BOUW - BREDA - DEN BOSCH - TILBURG - EINDHOVEN - BOUW - BOUWVACATURES - BOUWKUNDE - WERKVOORBEREIDER - BIM - REVIT - MODELLEUR - VASTE BAAN - PROJECTLEIDER - PROJECTMANAGER - WONINGBOUW – CONTRACTMANAGEMENT

PROVINCIE: NOORD-BRABANT

Arbeidsvoorwaarden
- Volop groei- en ontwikkelmogelijkheden
- Een prettige werksfeer en fijne, loyale collega's
- Een passend salaris conform de UTA cao

Heb jij interesse in deze uitdagende job waarin je kunt groeien en waar de nieuwste trends in de bouw worden toegepast? Solliciteer dan nu!

Salaris
nb
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in