+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Material Handler ASMl 2-Ploegen Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.200 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Als Logistiek Medewerker bij ons bedrijf speel je een belangrijke rol in het beheren en verwerken van materialen voor onze productie. Je werkt samen met verschillende teams en zorgt ervoor dat alles op tijd klaarstaat. Je taken zijn onder andere het controleren van voorraden, verpakken van goederen en voorbereiden van verzendingen. Ook houd je documentatie bij. We gebruiken speciale software waar je mee leert werken. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Logistiek Medewerker bij ASML ben je verantwoordelijk voor het efficiënt beheren en verwerken van materiaal en producten voor de productieafdelingen. Je controleert de voorraad, verpakt goederen, laadt en lost vrachtwagens en bereidt materialen voor verzending voor. Je werkt samen met diverse afdelingen zoals het magazijn, logistiek, productie en technische diensten. Het beheer van documentatie en het bijhouden van voorraden zijn ook onderdeel van je taken. Je bent een teamspeler met goede organisatorische vaardigheden en een flexibele instelling. Daarnaast werk je met computersoftware voor voorraadbeheer, zoals SAP.



Gevraagd

Wie ben jij?

Jij krijgt energie van het werken in een uitdagende omgeving met gemotiveerde collega's om je heen. Bovendien vind je werken in een schone omgeving belangrijk en wil jij het verschil maken bij het bekendste high tech bedrijf van Nederland. Verder heb jij:

  • Bij voorkeur MBO 3 of MBO 4 of relevante werkervaring
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met SAP is een pré
  • Bereid om in een 2 ploegen systeem te werken


Aanbod

Naast het feit dat je slechts maar 4 dagen per week hoeft te werken en slechts één keer per maand in het weekend, zijn er volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris ligt tussen de €3.500,00 en €4.200,00 bruto op basis van een fulltime dienstverband inclusief de ploegentoeslag.
  • Je krijgt een uitgebreid inwerktraject en de mogelijkheid om cursussen te volgen horen daar uiteraard bij.


Bedrijfsomschrijving

ASML is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van geavanceerde lithografiemachines voor de halfgeleiderindustrie. Met innovatieve technologieën en systemen stelt ASML klanten in staat om microchips te produceren die worden gebruikt in diverse elektronische apparaten. Het bedrijf speelt een cruciale rol in de vooruitgang van de chipindustrie en draagt bij aan technologische vooruitgang op het gebied van computers, communicatie, gezondheidszorg en meer. ASML staat bekend om zijn continue streven naar technologische doorbraken en levert wereldwijd geavanceerde oplossingen voor de productie van microchips. Hiernaast bied ASML ook een bovengemiddeld salaris.Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in