+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Uitvoerder Installatietechniek - Multidisciplinaire projecten Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Polanski & Partners

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Polanski & Partners

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Als Uitvoerder Installatietechniek zorg jij en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van E+W installaties bij nieuwbouw of grootschalige renovatieprojecten in de utiliteit, woningbouw of industrie. In de projecten is een grote diversiteit aanwezig in omvang en complexiteit, deze worden dan ook samen afgestemd welke het beste bij jou passen. 

Op de locaties van de projecten heb je de dagelijkse leiding en zorg je voor een goede capaciteitsplanning, de werkvergunningen en voor het juiste gereedschap. Hierdoor kunnen de monteurs snel en accuraat te werk gaan. Je team van monteurs weet je dan ook op de bouw te motiveren, sturen en enthousiasmeren, want jij bent een echte leider! Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk dat de uitvoering van de projecten de gewenste kwaliteit hebben en dat het binnen de planning op wordt geleverd. 

Je staat dagelijks in contact met jouw directe collega's (projectleider, projectmanager en werkvoorbereiders) en stemt de zaken af met de opdrachtgever. De projecten hebben vaak een multidisciplinair karakter. Dit houdt in dat je affiniteit hebt met de andere discipline dan je specialisme en dus ook verantwoordelijk bent voor de installaties van de andere discipline. 


Arbeidsvoorwaarden
  • Passend salaris tot €5500 per maand, gebaseerd op kennis en ervaring;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de kans om opleidingen en cursussen te volgen;
  • Gevarieerde en uitdagende projecten in een dynamische omgeving;
  • Veel vrijheid in de functie; jij zet de lijnen uit op de bouwplaats!
Functie eisen
  • Een afgeronde Mbo-4 opleiding richting de installatietechniek;
  • Werkervaring in de rol van Uitvoerder, Chef monteur of Leidinggevend monteur;
  • Kwaliteiten om de monteurs te enthousiasmeren en motiveren;
  • Affiniteit met de andere discipline dan je specialisme.
Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een totaalinstallateur in de regio Enschede. De organisatie is volop in ontwikkeling en scoort naast hun grote aantallen vaste- ook nieuwe klanten binnen de projectomgevingen: utiliteit, woningbouw en industrie. Er is dan ook een erg grote diversiteit aanwezig in complexiteit als omvang.

In de organisatie hangt een fijne sfeer, er zijn korte lijntjes en je kan daardoor bij iedereen terecht. Het is een ambitieus team met een passie voor de techniek waar vaak uitjes mee plaatsvinden die ervoor zorgen dat deze sfeer top is en zo blijft. 


Over ons:

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Jelle van Veen en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.


Korte omschrijving
Zorg jij met je technische kennis ervoor dat de projecten binnen de utiliteit, woningbouw of industrie de gewenste kwaliteit hebben en binnen de planning worden opgeleverd als Uitvoerder Installatietechniek?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in