+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gemert.
Laad meer vacatures

Schilder Gemert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar om te stralen als schilder? Werk zelfstandig of in een team, bij particulieren of op grote projecten. Jouw taken zijn divers, van schilderen tot reparaties. Ook zonder veel ervaring kun je bij ons terecht. We bieden een goed salaris, wekelijkse of maandelijkse uitbetaling, en kans op een vast contract. Je kunt gratis cursussen volgen en sparen voor leuke cadeaus met ons puntensysteem. Plus, geniet van gezellige barbecues en borrels met collega'schilders. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben jij klaar om nieuwe stappen te gaan zetten als schilder in Oost-Brabant? Ga via ons aan de slag bij een opdrachtgever in jouw regio. Je gaat als schilder aan de slag bij particulieren om woningen weer te laten stralen, of gaat met een team aan de slag bij grootschalige projecten. Wij gaan op zoek naar de perfecte match om jou te plaatsen op een plek waar jouw vaardigheden kunnen schitteren. Je takenpakket kan variëren van algemeen schilderwerk tot houtrot- en betonreparatie en zelfs behangen of glaszetten.


Ben jij het?

Je bent een ervaren schilder die zelfstandig aan het werk kan, maar er ook voor open staat om in teamverband aan de slag te gaan. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, hebben wij mogelijkheden voor jou! Je kunt jezelf op zijn minst redelijk in het Nederlands verwoorden en bent in het bezit van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Eventueel heb je de mogelijkheid om via Faber je VCA kosteloos te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

·        Een salaris tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden als schilder ·        Salarisuitbetaling per week of per vier weken ·        Pensioenopbouw naar keuze (BPF of Stipp) ·        Op korte termijn kansen tot een vaste aanstelling ·        Kosteloze bijscholing en cursussen ·        Het Faber-puntensysteem, waarmee je ieder uur dat je werkt spaart voor leuke cadeaus, gereedschappen en dagjes uit ·        Meerdere keren per jaar barbecues en borrels waar je al je collega’s van Faber weer ziet


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft bij jou in de buurt. Iedere dag zijn wij bereikbaar voor jou, zodat we er samen voor zorgen dat je iedere dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent en blijft.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in