+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij, een groot vastgoedonderhoudsbedrijf, zoekt een Werkvoorbereider voor onderhoudsprojecten. In deze rol ben je een belangrijke schakel en werk je samen met een team van vakmensen. Je zorgt voor de planning, houdt het overzicht en denkt mee over verbeteringen. Samen streven jullie naar kwaliteit en tevreden klanten. Je krijgt de kans om met innovatieve oplossingen te komen. Plus, het arbeidsvoorwaardenpakket is extra goed. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een groot vastgoedonderhoudsbedrijf dat bestaat uit circa 300 werknemers. Men is gespecialiseerd in duurzame onderhoudsprojecten, energetische vraagstukken en voert nagenoeg alle vormen van onderhoud uit. Dit kunnen grote complexe projecten zijn, maar ook kleinschalige maatwerkprojecten. Onze opdrachtgever is ambitieus en streeft ernaar om de omzet van enkele tientallen miljoenen verder uit te bouwen.


Bedrijfscultuur

Teamwork en efficiëntie zijn belangrijke pijlers die het mogelijk maken om de ambities na te jagen. Het menselijk kapitaal omvat meer dan 300 medewerkers en dit zijn allen vakmensen die kennis en kunde in huis hebben. Op de locatie Groningen zijn circa 30 werknemers werkzaam. Men vertrouwt elkaar én de partners waarmee men samenwerkt en gezamenlijk levert men kwaliteit op zorgvuldige wijze.

De organisatie is momenteel zoekende naar een Werkvoorbereider voor onderhoudsprojecten. Door de toename van het aantal projecten is het niet langer mogelijk om die te blijven uitvoeren met hetzelfde team. Binnen de afdeling onderhoud is de Werkvoorbereider een belangrijke schakel in de organisatie. Deze functie is daarom enkel weggelegd voor een ervaren vakman of vakvrouw. Je bent zorgvuldig, streeft naar kwaliteit en bent een planner in hart en nieren. Jij hebt de touwtjes in handen en bent verantwoordelijk voor het opstellen of controleren van prijscalculaties, bewaakt de planning en processen en houdt continu overzicht over het proces. Daarbij ben je een vooruitstrevende denker die de ruimte krijgt om mee te denken aan innovatieve oplossingen en verbeterpunten. Gedurende de uitvoerfase van een project werk je nauw samen met de uitvoerder en projectleider.

Je bent veelal zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw functie en daarnaast streef je naar een optimale tevredenheid van de klant. Het arbeidsvoorwaardenpakket is bovengemiddeld goed en afgestemd op het niveau van de functie.


Functie eisen
  • MBO+/HBO werk- en denkniveau en een vakgerichte, bouwkundige opleiding;
  • Relevante werkervaring (bij voorkeur als werkvoorbereider / calculator);
  • Achtergrond in onderhoudsbranche en affiniteit met schilderen;
  • Ondernemersmentaliteit en stressbestendig.

Competenties

  • Plannen
  • Organiseren
  • Teamspeler
  • Zorgvuldig

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul jouw gegevens in. Heb je vragen over de vacature of wervingsprocedure? Neem dan contact op met Paul Sporrel van Headhuntersteam Groningen via telefoonnummer 050-5268884 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in