+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker beginnend operator Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Operator van de snijlijn zorg je dat het snijden van glas goed verloopt. Je werkt in twee ploegen, en krijgt extra geld voor het werken op verschillende tijden. Je reist misschien verder, maar krijgt geld terug voor je reiskosten. Het werk is voor langere tijd. Je werkt met aardige collega's. Veiligheid en kwaliteit zijn belangrijk in dit werk. Je leert veel over glas en werkt in een bedrijf dat bekend staat om zijn goede werk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Als Operator van de snijlijn ben je verantwoordelijk voor het snijproces in zijn geheel. Je draagt er zorg voor dat aan de hand van de aangeleverde snijplannen de benodigde glassoorten worden gesneden. Bij Timmermans wordt gewerkt in de 2-ploegen, de ene week werk je van 06:00-14:20 en de andere week van 14:00-22:00. Hiervoor krijg je in ruil nog 12% ploegentoeslag boven je bruto uurloon op!

wat bieden wij jou
  • Reiskostenvergoeding €0,23 per kilometer
  • Baan voor de lange termijn!
  • Leuke en behulpzame collega's
  • Productiemedewerker / aankomend operator
  • Timmermans hardglas
  • Fulltime baan in de 2-ploegen
wie ben jij

Je voelt je verantwoordelijk voor het leveren van goede kwaliteit. Daarnaast ken je jezelf als een harde werker en ben je bereid over te werken als dit nodig is. Uiteraard ben je gemotiveerd en steek je graag de handen uit de mouwen. Verder ben je geschikt voor deze baan als jij;

  • Bereid bent om bij te leren over glas;
  • Betrouwbaar en collegiaal bent;
  • Flexibel bent ingesteld;
  • Fysiek werk kun jij met gemak aan;
  • Kunt pro-actief handelen.
wat ga je doen

Als Operator van de snijlijn ben je verantwoordelijk voor het snijproces in zijn geheel. Je draagt er zorg voor dat aan de hand van de aangeleverde snijplannen de benodigde glassoorten worden gesneden. Hierbij hou je de juiste prioriteiten aan en hanteer de juiste uitvoering bij o.a. modellen, figuurglas en coatings. Ons bewerkingsproces begint altijd bij jou dus je zorgt dat het glas tijdig en in de juiste aantallen wordt aangeleverd bij het volgende bewerkingsstation. Hierbij staat veiligheid en kwaliteit altijd voorop.

waar ga je werken

Je komt te werken in een leuk en informeel bedrijf in de omgeving van Hardenberg. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van hardglas producten voor de bouw en industrie. Zij staan bekend om hun kwaliteit en korte levertijd. Hierdoor zijn wij nu op zoek naar de productiemedewerker die hierbij aansluit.

sollicitatie

Herken jij jezelf in deze vacature tot productiemedewerker? Reageer nu op deze vacature via de button "Solliciteren". Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons via de onderstaande gegevens. Of neem contact via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad / 0524-298000

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in