+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hazerswoude-Dorp.

Technisch commercieel binnendienst medewerker Hazerswoude-Dorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als schakel tussen klanten en het sales team. Je dag begint met een klantorder en het vinden van de beste oplossing. Je gebruikt je technische kennis en ervaring om klanten te helpen. Je maakt offertes en werkt soms zelfstandig, soms in een team. Je krijgt veel vrijheid, kunt doorgroeien en werkt met fijne collega's. Het bedrijf waar je komt te werken is klein, waardoor je echt het verschil kunt maken met jouw ideeën en creativiteit. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als Technisch Commercieel Binnendienst Medewerker ben je de cruciale schakel tussen klanten en ons dynamische sales team. Je begint je dag met een order van een klant en je zet je vastberadenheid in om deze uitdaging succesvol aan te pakken. Door gerichte vragen te stellen, duik je dieper in de behoeften van de klant en voorzie je hen van deskundig advies om de juiste beslissing te nemen. Vervolgens ga je aan de slag, gebruikmakend van je technische kennis en ervaring om de optimale oplossing te vinden. Of dit nu betekent dat je zelfstandig te werk gaat of dat je samenwerkt met het sales team. Tijdens dit proces selecteer je zorgvuldig de benodigde apparatuur die de klant nodig heeft. Als een expert in het opstellen van overtuigende offertes leg je een stevige basis voor het toekomstige succes van ons bedrijf. Jij zet je in om de beste resultaten te behalen. 


Wat wij bieden
  • Een fulltime functie met uitzicht vast dienstverband
  • Een salaris van 2500 - 3400 euro per maand
  • Veel vrijheid in je functie
  • De mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie
  • Een hechte groep collega's met wie je samen komt te werken
Wat wij vragen
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
  • Technische affiniteit, met bij voorkeur kennis van elektrotechniek en natuurkunde.
  • Sterke commerciële vaardigheden.
  • Het vermogen om goed in teamverband te werken en initiatief te tonen.
Over het bedrijf

Bij jouw toekomstige werkgever staat het leveren van hoogwaardige oplossingen voor test- en meetapparatuur centraal. Innovatie en klantgerichtheid zijn geen loze woorden, maar vormen de basis van het dagelijks werk. Jouw opdrachtgever streeft naar kwaliteit en service. Aangezien het bedrijf uit een kleine club mensen bestaat is het een platte organisatie en zijn de lijnen van de communicatie kort en duidelijk. Daarnaast worden jouw ideeën en creativiteit gewaardeerd en dat maakt deze organisatie zo leuk. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in