+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Uitvoerder | innovatief Bouwbedrijf Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In de rol van junior uitvoerder ben je de held op de bouwplaats. Je leidt het werk, zorgt dat alles op tijd en goed gebeurt, en houdt iedereen veilig. Je werkt samen met een team en leert veel om later zelfstandig te kunnen werken. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook een auto van de zaak en kansen om meer te leren. Dit alles in een fijn team waar jouw inzet gewaardeerd wordt. Je werkt aan spannende projecten in een veilige omgeving. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als junior uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de bouwplaats en zorg je ervoor dat het bouwproject volgens planning en kwaliteitsnormen verloopt. Je assisteert de ervaren uitvoerder en coördineert de werkzaamheden van onderaannemers en eigen personeel. Daarnaast houd je toezicht op de veiligheid en kwaliteit op de bouwplaats, communiceert met alle betrokken partijen en draagt bij aan een efficiënte en succesvolle uitvoering van het project. Als junior uitvoerder werk je nauw samen met het projectteam en krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een zelfstandige en ervaren uitvoerder in de bouwsector.

Benefits

Bij onze opdrachtgever krijg je niet alleen een aantrekkelijk salaris maar ook zaken als een auto van de zaak, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen zijn goed geregeld. Ze bieden een dynamische en uitdagende functie binnen een hecht team van gedreven professionals. Bij onze opdrachtgever krijg je de mogelijkheid om door te groeien, waardering te ontvangen voor jouw inzet, te werken aan interessante projecten en te werken in een veilige en kwalitatieve omgeving.

Bouwstenen voor succes
  • Hbo- of Wo- diploma in bouwkunde en/of civiele techniek;

  • Communicatief sterke vaardigheden;

  • Analytisch denkvermogen;

  • Passie voor het vak en een positieve instelling;

  • Bereidheid om te blijven leren en groeien.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand bouwbedrijf in Noord-Holland dat zich specialiseert in projectontwikkeling, bouw, renovatie en vastgoedonderhoud. De organisatie onderscheidt zich door haar sterke focus op duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals en een nadruk op maatschappelijk verantwoord ondernemen, biedt onze opdrachtgever een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit en vakmanschap centraal staan. Ze vinden het belangrijk dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en zich kunnen ontwikkelen.Onze opdrachtgever biedt kansen voor groei, interessante projecten, een goede balans tussen werk en privé, en een cultuur waarin samenwerking en veiligheid voorop staan. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in