+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Uitvoerder Waterbouw Zwaag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Uitvoerder Waterbouw


De functie

Als uitvoerder bij De Boer & De Groot ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en juiste (technische) uitvoering van onze werkzaamheden op de projectlocaties. Van de bouw van een nieuwe brug of geleidewerk, tot het plaatsen van damwanden en de renovatie van een gemaal of sluis. Geen project is hetzelfde. Je organiseert, coördineert en bewaakt alle te verrichten activiteiten op de bouwplaats van onze eigen collega’s en onze onderaannemers.

Een greep uit je verdere werkzaamheden zijn:

  • Onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers;
  • Tijdig verwerken van projectadministratie en registratie (accorderen gewerkte uren, aanmaken inkooporders, etc.);
  • Opstellen van de uitvoeringsplanning voor het benodigde materieel en medewerkers;
  • Veiligheid staat binnen ons bedrijf hoog in het vaandel. Je ziet dan ook toe op een veilige werkplek en uitvoering van het werk. Onder andere middels de uitvoering van werkplekinspecties. 


Gevraagd

Je hebt aantoonbare werkervaring in de waterbouw opgedaan en ben in het bezit van een geldig VCA-certificaat en technisch mbo- diploma, of door ervaring verkregen werkniveau. Je beschikt over kennis van de RAW-systematiek en een BE rijbewijs, of je bent bereid deze via ons bedrijf te behalen. Je hebt een vrolijke persoonlijkheid en ondanks dat je een zelfstandige functie uitvoert ben je een echte teamplayer.



Aanbod

Een veelzijdige en zelfstandige functie voor 40 uur per week waarin je de verantwoordelijkheid krijgt voor de uitvoering van wisselende projecten. Je werkgebied bevindt zich in de regio Noord-Holland. Je standplaats wordt onze geheel nieuwe vestiging in Zwaag. We bieden een goed salaris, en arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw conform onze CAO Bouw & Infra. Naast leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving krijg je een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.



Bedrijfsomschrijving


Een veelzijdig en enthousiast familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring in de beton- en waterbouw. Dat zijn wij. Trots op wat we kunnen, maar tegelijkertijd ook nuchter en bescheiden. We hechten veel waarde aan vakmanschap, duurzaamheid, werkplezier en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers en partners. Op de grens van land en water gaan we de uitdaging aan om mee te bouwen aan een betere wereld voor de huidige samenleving en onze toekomstige generaties. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in