+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Verhuurcoördinator / mutatieopzichter Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

de Alliantie

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
de Alliantie

Gevraagd

 • 32 - 36 uur
 • MBO of hoger
 • Medior

Aanbod

 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 3.748 - € 4.727 p/m (bruto)
 • Laptop, Telefoon v/d zaak
 

Locatie

Hilversum
 

Vacature in het kort

Wil je graag mensen helpen aan een fijne plek om te wonen? Dan is de rol van Verhuurcoördinator iets voor jou. Je zorgt ervoor dat het huren van een woning soepel verloopt en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Je werkt in een team waar samenwerken belangrijk is. Je krijgt de kans om je werk zelf in te delen en er is ruimte voor jouw ideeën. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden zoals flexibel werken, opleidingsmogelijkheden en een bedrijfsauto. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Meerdere Verhuurcoördinatoren/mutatieopzichters

Jij helpt mensen die het nodig hebben aan een fijne huurwoning.

Wil jij mensen blij maken? Word dan onze nieuwe Verhuurcoördinator! Jij doet je uiterste best om onze woningen zo fijn én soepel mogelijk te verhuren. Zijn er vragen? Dan sta jij klaar om te helpen. Krijg je hier een glimlach van op je gezicht? Dan zoeken we jou. Lees snel verder!

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Wij bieden mensen een thuis, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst.

Wij zoeken voor de afdeling Vastgoedonderhoud meerdere Verhuurcoördinatoren / Mutatie opzichters voor 32-36 uur per week.

Jouw werk
De Alliantie werkt met langdurige contracten gebaseerd op ketensamenwerking. Je voert de regie over de mutaties in jouw gebied. In deze functie ben je regisseur in plaats van traditioneel opdrachtgever, waarin je nauw samenwerkt met de aannemer en met collega's van andere disciplines in gebiedsteams. Je bewaakt de kwaliteit van het werk, het budget, de klanttevredenheid en de doorlooptijden van de werkzaamheden.

Ongeveer 5 keer per jaar heb je bereikbaarheidsdienst. Je bent buiten kantooruren bereikbaar voor onze telefoondienst en aannemers. Zij handelen telefoontjes en spoedreparaties af buiten kantooruren. Komen zij er niet uit, dan zoeken ze contact met de dienstdoende opzichter.

Jij gaat elke dag met plezier naar je werk, want je werkt met fijne collega's en je mag huurders blij maken met een nieuwe woning.

De wekker gaat
Na een vroeg bezoek aan de sportschool verschijn je fris bij je eerste afspraak. De huurder die de woning heeft opgezegd ontvangt je met een lekker kopje koffie. Samen lopen jullie door de woning, bespreek je hoe de woning moet worden opgeleverd en leg je de informatie over de woning vast. Ze woont hier al meer dan 40 jaar en gaat verhuizen naar een kleinere gelijkvloerse woning. Het is niet niks om een plek met zoveel herinneringen te verlaten, maar gelukkig heeft ze veel hulp van haar kinderen.

Terug op kantoor nodig je de aannemer gelijk uit voor een opname van de woning zodra deze leeg is en geef je vast door welke werkzaamheden in grote lijnen moeten worden uitgevoerd. Dan kan hij bijvoorbeeld vast een nieuwe keuken bestellen. Dat scheelt weer in de doorlooptijd.

Lunchtijd! Samen met je collega's die op kantoor zijn, ga je naar ons hippe bedrijfsrestaurant. Danielle, de altijd enthousiaste dame van het bedrijfsrestaurant, heeft weer gezorgd voor een uitgebreide keuze aan broodjes, salades en soep.

Direct na de lunch heb je een teamoverleg met de aannemer en aansluitend een aantal afspraken in je wijk.

Aan het einde van de dag verwerk je thuis de administratie. Je hebt een aantal berichten van huurders die teruggebeld willen worden, een paar offertes die je moet beoordelen en je legt vast wat je die dag hebt gedaan in de woningen. Administratie is niet je meest favoriete deel van het werk, maar gelukkig ben je hier maar zo'n 25% van de werktijd mee bezig!

Kijkje in de keuken

Dit krijg je van ons
Het betreft een functie in een team waar collegialiteit en samenwerken belangrijke aspecten zijn. Je kunt je werk zelf indelen, waarbij "high trust, low tolerance" de afspraak is. Verder bieden wij;

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;
 • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
 • Een goed salaris, tussen de € 3.748 en € 4.727 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal H conform CAO Woondiensten);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
  3. Ruimte voor eigen initiatief
  4. Vanzelfsprekend een bedrijfsauto, een laptop en telefoon van de zaak en een vergoeding voor de bereikbaarheidsdiensten
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
 • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij station Hilversum beschikt over tal van goed uitgeruste en comfortabele werk- en overlegplekken.

Wie ben jij
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen.

Wij passen bij elkaar, als je beschikt over een afgeronde bouwkundige opleiding, over MBO werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie meeneemt. Je hebt een pré als je al ervaring hebt met ketensamenwerking. Daarnaast ben je digitaal vaardig en word je blij van werken in een team, heb je een gezonde dosis humor en ben je resultaatgericht.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in.

Zijn wij een match?
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button, we kijken uit naar jouw sollicitatie!
Meer weten? Neem voor meer info contact op met Anne-Mieke Priester, teamleider Verhuurcoördinatoren, op 06-51423604.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Zzp'ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
Wij werken samen met preferred suppliers.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in