+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lunteren.
Laad meer vacatures

Voorman timmerman Lunteren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HABÉ

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
HABÉ

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons kun je aan de slag als voorman timmerman en echt iets moois bouwen. We werken aan unieke projecten en houden van ambachtelijk werk. In deze rol leid je het team en zorg je dat alles goed loopt op de bouw. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We bieden een vast dienstverband, een nieuwe bedrijfsbus met moderne tools, en de kans om te groeien door opleidingen. Samenwerken staat bij ons centraal. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op jou kun je bouwen.

Kun jij onze projecten in goede banen leiden? Werk jij graag aan unieke bouwobjecten met verschillende stijlen? Heb jij, net als ons, passie voor het echte ambachtswerk? Ga werken als voorman timmerman en bouw met ons mee in stijl!

In deze aansturende rol kunnen jouw collega's op jou bouwen. Met jouw natuurlijke aanleg voor leiding geven en ervaring van de afgelopen jaren, zorg je ervoor dat alles op de bouw goed reilt en zeilt. Je stuurt alles in goede banen en krijgt hier ook alle verantwoordelijkheid en vrijheid voor.

Dagelijks schakel je veel met je collega's, leveranciers en andere betrokkenen op de bouw zoals onderaannemers. Je controleert of alles volgens schema verloopt en in lijn blijft met de gewenste kwaliteit. Want dat is waar we bij HABÉ voor gaan. Zijn er problemen of heb je iets nodig, dan is één belletje genoeg. Vlot schakelen, samen sparren en ons oplossingsgerichte karakter, zorgen ervoor dat we met daadkracht kunnen bouwen.

Wil je graag meer informatie? Neem voor meer info contact op met Jorrit. Bel of app hem op 06-55926282 of stuur een mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. De koffie staat klaar! ☕

Wat kun je verwachten?

Je hebt als voorman timmerman een verantwoordelijke functie binnen HABÉ. We willen daarom in je investeren. Denk hierbij aan een goed salaris, veel ruimte en vrijheid om je te blijven ontwikkelen. Jij staat midden in het werkveld en ziet hoe en waar we verbeterslagen kunnen slaan. Daarom staan we graag open voor jouw ideeën en input vanuit de bouw.

Verder bieden we het volgende aan:

  • Vast dienstverband;
  • Gloednieuwe bedrijfsbus met daarin de modernste tools en nieuwe werkkleding staan voor je klaar;
  • Mogelijkheden voor opleiding en/of cursus;
  • Unieke/exclusieve bouwprojecten;
  • Goed salaris, arbeidsvoorwaarden en regelingen volgens de bouw-cao;
  • Team dat snel kan schakelen en van korte lijntjes houdt.

Wie zoeken we?

Werk jij graag aan uitdagende projecten, waar je met z'n allen de schouders eronder zet? Mooi! Samen met vaste collega's maken jullie het verschil op de bouw. Helemaal als voorman, want jouw manier van werken en aansturen bepaalt namelijk of de samenwerking met kantoor, onderaannemers en collega's op de bouw goed verloopt. We zoeken daarom iemand die:

  • Ervaring heeft als timmerman;
  • Een vakman is met brede interesse;
  • Oplossingsgericht te werk gaat;
  • Geniet van samenwerken en zich voor langere tijd aan ons bedrijf wil binden.

Over jouw toekomstige werkgever

Heb je het over HABÉ, dan heb je het over een specialistisch, eigentijds bouwbedrijf dat inmiddels een begrip is geworden in de regio. In 1998 zijn de broers Hans en Bertus van Ginkel HABÉ gestart, inmiddels werken we met zo'n 20 collega's aan prachtige woningen, boerderijen en bedrijfspanden. We bouwen volgens de ambachtelijke methode, in de moderniteit van nu.

Met ons vaste team vakmensen hebben we veel kennis en ervaring in huis. Doordat de meeste collega's al lange tijd bij ons werken, zijn we goed op elkaar ingespeeld en zo kunnen we onze exclusieve projecten tot in detail met kwaliteit vervaardigen. Op kantoor werken we met een klein team dat ervoor zorgt dat onze collega's op de bouw prachtig werk kunnen verrichten. We geven onze mensen graag verantwoordelijkheid, hierdoor ervaren zij meer uitdaging en betrokkenheid.

Met elkaar willen we unieke projecten realiseren en plezier hebben in wat we doen.

Jorrit vertelt je graag meer over deze vacature en ons bedrijf.
Bel of app Jorrit (06-55926282), mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of solliciteer direct.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in