+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wageningen.
Laad meer vacatures

Timmerman Renovatie Wageningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bouwbedrijf Van Swaay

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bouwbedrijf Van Swaay

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van vakmanschap en creativiteit als Renovatietimmerman in de omgeving van Wageningen. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en deel uit te maken van een hecht team. Plus, je krijgt een eigen bedrijfsbus met topgereedschap. We bieden niet alleen afwisseling in je werk, maar ook de mogelijkheid om te groeien en te leren. Kom bij ons en maak deel uit van het realiseren van unieke renovaties. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Neem een kijkje in een vooraanstaand bouwbedrijf dat zich kenmerkt door vakmanschap en breed timmerwerk de norm is. We zijn op zoek naar ervaren timmerlieden om ons team te versterken voor uitdagende renovatieprojecten in de omgeving van Wageningen. Hieronder lees je waarom dit ook interessant is voor jou?


Wat bieden we jou als Renovatietimmerman?
  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen €2.700 en €3.500 op basis van 40 uur per week gebaseerd op ervaring en expertise.
  • Uitdagende renovatieprojecten die niet alleen variatie brengen in je werk, maar ook zorgen dat je nadenkt en creatief bent
  • Een warm en hecht team waarin iedereen zich welkom voelt
  • Een bedrijfsbus met hoogwaardig gereedschap en materialen
  • Uitzicht op een vast dienstverband, want we geloven in langdurige samenwerkingen en investeren graag in groei en ontwikkeling
Werkzaamheden als timmerman renovatie

Als ervaren Renovatietimmerman krijg je de kans om elke dag nieuwe uitdagingen aan te gaan en je timmerkunsten in te zetten bij diverse renovatieprojecten. Je zult je bezighouden met het renoveren en restaureren van verschillende bouwwerken, waaronder historische panden, karakteristieke woningen, moderne appartementencomplexen en commerciële panden. Je takenpakket omvat onder meer het vervangen van raamkozijnen, het restaureren van authentieke houten elementen, het plaatsen van gevelbekleding, het afhangen van deuren, het leggen van vloeren en diverse afbouwwerkzaamheden. Ook ben je deel van oplossingen die bedacht worden voor maatwerk uitdagingen.

Je werkt hoofdzakelijk in de regio Wageningen en omstreken, waarbij je wordt voorzien van een eigen bedrijfswagen en hoogwaardig gereedschap om je werk optimaal uit te voeren. Je werkt samen met andere ervaren timmerlieden en vakmensen die net als jij streven naar topkwaliteit en perfectie. Ook als zelfstandig ondernemer ben je van harte welkom om deel uit te maken van ons team en je timmerkunsten in te zetten bij diverse projecten.


Over ons bedrijf

Ons bouwbedrijf heeft een rijke geschiedenis en is al jarenlang een begrip in de regio Wageningen. We zijn gespecialiseerd in renovatie, restauratie, verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden en hebben een team van circa 40 toegewijde timmerlieden en 10 administratieve medewerkers. Onze projecten variëren van kleinschalige renovaties van historische panden tot grootschalige herbestemmingsprojecten van industriële gebouwen. Kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel en vormen de basis van al onze werkzaamheden.


Wat we van je vragen als renovatie timmerman
  • Je hebt minimaal 3 aantoonbare jaren ervaring in renovatie als timmerman
  • Je bent een echte vakman met oog voor detail en een passie voor ambachtelijk timmerwerk.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken met collega's en klanten.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt de bereidheid om eventueel rijbewijs BE te behalen.
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA-certificaat of ben je bereid deze te behalen.

Ben je enthousiast geworden over deze uitdagende functie als timmerman renovatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden binnen ons bedrijf. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan het realiseren van indrukwekkende renovatieprojecten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in