+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Service & Onderhoud Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je veel verschillende dingen doet en echt iets kan betekenen? Hou je van techniek en vind je het belangrijk dat klanten blij zijn? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat werken met een team en praat veel met je collega's en klanten. Je helpt bij het plannen van onderhoud en zorgt dat alles goed gaat. Ook bestel je spullen die nodig zijn. Samen zorgen jullie dat het werk goed loopt. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan? Ben jij een organisatietalent en heb je passie voor techniek? Krijg je energie als mede door jouw advies en bewaking het onderhoud succesvol wordt afgerond en je een tevreden klant hebt? En wil je werken bij een groeiende organisatie? Dan ben ik opzoek naar jou!

In deze gevarieerde functie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de ondersteuning van de binnen- en buitendienst. Je hebt dagelijks veel contact met je collega’s en klanten om service en onderhoud gladjes te laten verlopen. Je beoordeelt de serviceorders van de buitendienst en verwerkt ze in het systeem. Je maakt inkooporders aan ten behoeve van opdrachtverstrekking aan derden en je bestelt de benodigde materialen. Daarnaast ondersteun je de contractbeheerders met de facturatie en lopende zaken. Je maakt rapportages met betrekking tot het onderhoud waarmee analyses kunnen worden gemaakt.



Gevraagd

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding binnen de installatietechniek of voldoende kennis van de installatietechniek. Je hebt ervaring als werkvoorbereider binnen een service omgeving of je bent op dit moment werkzaam als servicemonteur en wil graag de stap naar kantoor maken. Jouw eventuele praktijkervaring zien wij als een pré. Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken. Klantvriendelijkheid, betrokkenheid en kwaliteit gerichtheid zijn competenties die jou op het lijf zijn geschreven.



Aanbod

Vanaf je eerste werkdag ben je een belangrijk onderdeel van een professionele organisatie met interessante uitdagingen. Persoonlijke ontwikkeling, verantwoordelijkheid en inhoudelijke uitdagingen zien wij als essentiële onderdelen in het werk. Omdat jij de ruimte krijgt om jouw talenten ten volste te benutten en door de samenwerking met collega’s, blijf je aan jouw eigen ontwikkeling werken. Wij bieden een marktconform salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling, uitdagend werk met eigen verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden, een informele werkomgeving en niet te vergeten: gezellige collega’s!

Jij krijgt :

  • Een uitstekend salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal &ampTechniek)
  • Een maandelijkse sportvergoeding
  • Een laptop
  • Een telefoon
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur)
  • Een zelfstandige baan binnen een dynamische organisatie!


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een landelijk fullservice- en installatiebedrijf en is voornamelijk actief in de utiliteit, retail, woningcorporaties en voor particulieren. Binnen onze organisatie werken zo’n 90 medewerkers met een groot enthousiasme en vakmanschap aan het succes van de organisatie, wat zich kenmerkt door professionaliteit en een hoog serviceniveau. Tevens zijn wij continu op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en innovaties om een gezonde en vooruitstrevende blik op de toekomst te kunnen blijven werpen. Wij hechten veel waarde aan een verantwoorde en kwalitatief hoogstaande werkwijze, en zijn onder andere gecertificeerd voor BRL6000, Scios, F-Gassen en VCA. Een organisatie om trots op te zijn!Wij als organisatie bieden je de kans om bij een gevestigde serviceorganisatie mee te bouwen aan de verdere groei van het bedrijf. Ben jij de kandidaat die ik zoek? Wacht dan niet langer 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in