+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Service & Onderhoud in Gelderland Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie is elke dag anders. Je helpt zowel binnen als buiten. Je praat veel met collega's en klanten om te zorgen dat alles goed loopt. Je kijkt naar serviceopdrachten en zet ze in het systeem. Ook bestel je spullen en regel je werk voor anderen. Je helpt ook met rekeningen en maakt verslagen over het werk. Dit werk is perfect als je van organisatie en techniek houdt. Je wordt deel van een team dat steeds groter wordt. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is? Heb jij een natuurlijk talent voor organisatie en een passie voor techniek? Krijg je energie van het succesvol afronden van onderhoudswerkzaamheden en het tevreden stellen van klanten? En wil je deel uitmaken van een groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze gevarieerde rol ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het ondersteunen van zowel de binnen- als buitendienst. Je hebt dagelijks nauw contact met collega's en klanten om ervoor te zorgen dat service en onderhoud soepel verlopen. Je beoordeelt en verwerkt serviceorders van de buitendienst in het systeem, en je stelt inkooporders op voor het bestellen van materialen en het uitbesteden van opdrachten aan derden. Daarnaast bied je ondersteuning aan de contractbeheerders bij facturatie en lopende zaken, en je maakt rapportages voor analyse van het onderhoudsproces.



Gevraagd

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met bij voorkeur een afgeronde MBO-opleiding in de installatietechniek of met voldoende kennis van deze sector. Ervaring als werkvoorbereider in een servicegerichte omgeving is een pluspunt, maar als je momenteel als servicemonteur werkt en graag een overstap naar kantoor wilt maken, moedigen we dat ook aan. Praktijkervaring wordt gezien als een pré. Je bent een echte teamspeler en kunt goed samenwerken. Daarnaast beschik je over sterke competenties op het gebied van klantvriendelijkheid, betrokkenheid en kwaliteitsgerichtheid.



Aanbod

Vanaf dag één ben je een waardevol lid van ons professionele team, waar interessante uitdagingen op je wachten. Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling, het nemen van verantwoordelijkheid en het aanpakken van inhoudelijke uitdagingen. Je krijgt de ruimte om jouw talenten volledig te benutten en dankzij de samenwerking met je collega's blijf je groeien en jezelf ontwikkelen. We bieden een marktconform salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling, boeiend werk met eigen verantwoordelijkheden en mogelijkheden om door te groeien, een informele werksfeer en natuurlijk gezellige collega's!

Wat je kunt verwachten:

  • Een competitief salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (volgens de CAO Metaal &ampTechniek)
  • Een maandelijkse sportvergoeding
  • Een laptop en telefoon
  • Kansen voor opleiding en training
  • Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur)
  • Een zelfstandige rol binnen een dynamische organisatie!


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een toonaangevend fullservice- en installatiebedrijf met een landelijke dekking, actief in sectoren zoals utiliteit, retail, woningcorporaties en particuliere sector. Ons team van zo'n 90 enthousiaste en vakbekwame medewerkers draagt met professionaliteit en een hoog serviceniveau bij aan het succes van onze organisatie. We streven voortdurend naar nieuwe kansen, mogelijkheden en innovaties om vooruit te blijven kijken naar de toekomst. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wat blijkt uit onze certificeringen zoals BRL6000, Scios, F-Gassen en VCA. Kortom, een organisatie om trots op te zijn!Als onderdeel van ons team krijg je de kans om mee te werken aan de verdere groei van ons bedrijf, een gevestigde naam in de service-industrie. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in