+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijverdal.

Technische Dienst Monteur Nijverdal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wil jij werken in een constant innoverende omgeving met een breed takenpakket waarin jij écht je uitdaging kunt vinden? Lees dan gauw verder over deze leuke functie!

Wil jij werken in een constant innoverende omgeving met een breed takenpakket waarin jij écht je uitdaging kunt vinden? Lees dan gauw verder over deze leuke functie!

Als Monteur Technische Dienst kom je te werken in een enthousiast team dat valt onder de Teamleider van de Technische Dienst. Jouw hoofdtaak is de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Je zorgt ervoor dat het productieproces optimaal verloopt, ook houd jij je bezig met het reviseren van machine onderdelen.

In deze functie mag je ook meedenken over procesverbeteringen. Denk aan preventief en correctief onderhoud op elektronisch en mechanisch gebied, het liefst ben jij namelijk de storing voor ;). Je onderzoekt en adviseert over het oplossen/voorkomen van storingen. Hierdoor werken oude en nieuw apparatuur/installaties correct en kunnen processen veilig worden hervat. Onze opdrachtgever vindt het namelijk erg belangrijk dat jij toeziet op de naleving van bedrijfs-, veiligheids- en milieuvoorschriften.

Je krijgt in deze functie te maken met alle facetten van techniek gerelateerd aan elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Verder onderhoud je meetapparatuur en gereedschappen. Je mag hierin ook voorstellen doen voor uitbreiding en vervanging. 

Deze functie is erg veelzijdig, je houdt je namelijk ook bezig met het begeleiden en toezien op de uitvoering van de complexe werkzaamheden door derden. Ook verricht je administratieve werkzaamheden.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is begonnen vanuit de vraag naar comfortabel en lang meegaand tentdoek. De behoefte hiernaar bleef groeien en zij zagen hierin een kans, 65 jaar geleden is dit dochterbedrijf opgericht. De textielervaring en materialenkennis die aanwezig is heeft ervoor gezorgd dat ze een ademend doek kunnen ontwikkelen dat zowel waterdicht als schimmelwerend is. Inmiddels houden ze zich ook bezig met het ontwikkelen van zonwering. Het doek maken ze met verbeterde, nieuwe eigenschappen naar wens van elke individuele klant. Er worden digitale printtechnieken getest samen met kennisinstellingen en technologiepartners.


Wat wij bieden
  • Uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen;
  • Salaris tussen de € 3.000,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van kennis en ervaring;
  • Een prettige werkomgeving met een open en informele cultuur;
  • Korte lijntjes die gericht zijn op samenwerking.
Wat wij vragen
  • Een afgeronde Mbo 4 opleiding in de richting Elektrotechniek;
  • Je bent in het bezit van VCA en NEN 3140 of bereid deze te behalen;
  • Je hebt een werktuigbouwkundige basis.
Overige informatie

Wil jij meer weten over deze functie of dit bedrijf? Bel dan naar Marjolein Korenromp (+31 6 82410816), zij geeft je graag meer informatie!

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 0548 227023 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in