+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Reachtruck & Orderpicker Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging waarbij je als Reachtruck & Orderpicker aan de slag gaat? Bij ons, Hospital Logistics, krijg je de kans om in een hecht team te werken en belangrijk werk te doen. Elke dag is anders en je zorgt ervoor dat medische producten op tijd bij klanten komen. We bieden een fulltime baan met de mogelijkheid om te groeien. Plus, er is kans op een mooi salaris en doorgroeimogelijkheden. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij fulltime beschikbaar en klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een gedreven Reachtruck & Orderpicker in Oss voor 40 uur per week bij Hospital Logistics. Op zoek naar een betrouwbare teamplayer die zorgvuldig en efficiënt werkt. Iemand die openstaat voor verschillende taken, geen vakantieplannen heeft deze zomer en de Nederlandse taal beheerst. Als Reachtruck & Orderpicker begint je dag om 07.30 uur. Je werkt nauw samen met je team om alle bestellingen op tijd klaar te hebben. Diverse werkzaamheden maken je dag nooit saai. Klaar voor deze volgende stap in jouw carrière? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wij bieden:

Ben jij representatief, betrouwbaar en kun je accuraat werken? Wij bij Hospital Logistics zijn op zoek naar jou. Wij bieden een fulltime functie als Reachtruck & Orderpicker aan in Oss voor 40 uur per week. Jouw aanwezigheid is belangrijk voor ons en je krijgt hierbij de mogelijkheid om met diverse werkzaamheden aan de slag te gaan. Jij bent niet bang om direct te zijn en kunt goed samenwerken in een groep. Je werkdag begint normaal gesproken om 07:30 uur en eindigt om 16:10 uur, maar soms vragen we je iets langer te blijven om samen het werk af te maken. Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt en leest. Wat krijg je hiervoor terug? Een mooi salaris van +-€2300 bruto per maand en prachtige doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Zet jij met ons de volgende stap?

Wij vragen:

Ben jij de gedreven Reachtruck & Orderpicker die wij zoeken bij Hospital Logistics in Oss? We zoeken iemand met enthousiasme, een oog voor detail en kunde om in een dynamische omgeving te werken. Deze 40-urige baan helpt je ontwikkelen in expertise en persoonlijke groei. We verwachten van jou: • Aantoonbare ervaring met reachtruck en orderpicking • Je bezit een geldig reachtruckcertificaat • Zelfstandigheid, maar ook een teamspeler • Goede fysieke conditie vanwege de lichamelijke belasting • Je bent flexibel inzetbaar inclusief avonden en weekenden Als jij je herkent in deze functie-eisen, dan horen we graag van jou. Samen maken we er iets moois van!

Waar ga je werken:

Word de nieuwste Reachtruck & Orderpicker bij Hospital Logistics in Oss! Jij speelt een essentiële rol in onze missie om de medische wereld efficiënt te bevoorraden. Je versterkt een hecht team, waarin samenwerken en plezier belangrijk zijn. In een dynamische, positieve sfeer zorg je dat medische producten op tijd bij onze klanten aankomen. Versterk jij ons team en wordt je een van onze logistieke helden? Vergeet de andere vacatures; bij Hospital Logistics vind je meer dan een baan, je vindt hier je tweede thuis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in