+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

ICT Support Engineer Panningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

2WCF

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
2WCF

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

In deze rol als ICT Support Engineer ben jij het aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten en ondersteunt hen op het gebied van diverse ICT vraagstukken. Jij lost zoveel mogelijk zelf op of met hulp van je team. Samen werken jullie vanuit onze locatie in Panningen aan diverse vraagstukken en ontzorgen jullie de zakelijke klanten van 2WCF.

Als ICT Support Engineer zorg jij samen met je team voor de oplossingen bij onze zakelijke klanten op het gebied van verschillende ICT gerelateerde uitdagingen.
Werkzaamheden welke onder andere horen bij deze rol zijn:
  • (Cloud) Werkplekken beheren
  • Klanten ondersteunen bij IT gerelateerde problemen
  • Installeren en configureren van werkplekken
  • Ondersteuning bieden bij VOIP vraagstukken
  • Ondersteunen van Office365 vraagstukken
  • Ondersteunen van Hosted Desktop vraagstukken
Afhankelijk van je kennisniveau kun je ook veelal aan grote projecten werken of juist meer bij onze klanten op locatie. Op meerdere niveaus bieden wij interessante mogelijkheden voor nieuwe collega's.

Gevraagd

Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met ICT door middels van een afgeronde ICT opleiding. Als je momenteel een opleiding volgt in deeltijd of je zoekt een bijbaan, dan hebben we ook mogelijkheden voor je.
Als je de afgelopen jaren kennis hebt opgedaan van o.a. Microsoft Azure en Hyper-v en basiskennis hebt van Powershell is dat een pré.

Indien je door jouw ervaring bekend bent met het oplossen van complexere IT vraagstukken en het omgaan met klanten zijn er andere vacatures binnen onze organisatie die wellicht nog beter passen.

Voor elke collega binnen ons team is het belangrijk dat je als persoon communicatief vaardig bent, gestructureerd werkt en je onze klant in begrijpelijke taal kan meenemen in het lopende vraagstuk.

Aanbod

Onze klantenkring is zeer divers, van klein tot groot en in verschillende branches actief. We zullen samen met jouw een intensief inwerktraject aangaan om je qua kennis en kunde up-to-speed te hebben. Door goed overleg en een duidelijke structuur weet jij als nieuwe collega wat je gaat doen en wat wij en onze klant van je verwachten. Goede communicatie zowel intern als extern zorgt ervoor dat je de dag met een voldaan gevoel tot een goed einde weet te brengen. Het team van 2WCF staat voor je klaar. Uiteraard kijken we ook naar je ervaring en kennis om te bepalen welke projecten/werkzaamheden het beste bij je passen of waar je eventueel extra begeleiding bij gaat krijgen. Je bent het visitekaartje van 2WCF. Jij zorgt voor onze klanten en wij voor jou!

Bedrijfsomschrijving

2WCF is een gezellige club nuchtere ICT-dienstverleners. Wij maken het niet moeilijker dan het is. ICT moet gewoon werken. Vóór je werken. Dát is onze instelling!
Werken bij 2WCF betekent samenwerken in een informele, gezellige organisatie. Je kunt werken met de nieuwste technologieën. Kansen voor opleidingsmogelijkheden en intern door te groeien behoren tot onze mogelijkheden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in