+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.
Laad meer vacatures

Projectmanager Koudetechniek Ridderkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BuildingJobs

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BuildingJobs

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Je staat aan het roer en zorgt ervoor dat alles – van het eerste ontwerp tot installatie en onderhoud – goed verloopt. Hoe precies, dat bepaal jij. Jouw taken zijn niet al helemaal in beton gegoten.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je hebt een fijne groep collega’s waar je mee samenwerkt. Ben je geen koele kikker of ijskoningin? Top! Koelte is dan wel onze specialiteit, ons team breiden we graag uit met een warm persoon.

“De kleinschaligheid van ons bedrijf vind ik erg fijn. De sfeer is open en de lijntjes zijn kort. Als bedrijf vallen wij onder een groter concern, waardoor je ook profiteert van de voordelen van werken binnen een grote organisatie. De diversiteit is bij ons echt enorm en iedereen is welkom.’’ – projectmanager

Hoe ziet jouw dag eruit?
Even na 8 uur ’s ochtends neem je plaats achter je laptop. Je hebt zo een meeting met een klant en wil goed voorbereid zijn. Een koudwatersysteem voor een kantoorpand? Jij regelt het. Als projectmanager controleer je de specificaties van de klant. Aan de hand hiervan wordt straks het ontwerp gemaakt. Voor een ander project heeft de engineer een instrumentatiediagram gemaakt. Je geeft nog een paar aanwijzingen om de puntjes op de i te zetten. Tijd voor de lunchpauze. Natuurlijk blijf je niet zitten achter je bureau. Vaak ga je naar de kantine; vandaag is het mooi weer en maak je een wandelingetje met twee collega’s. Na de lunch zie je een garantieaanvraag voor een airco in je mailbox. Dit bedrijf kun je niet in de kou – of eigenlijk warmte – laten staan. Je pakt gelijk je telefoon en regelt een monteur. Tijd om in de auto te stappen. Je brengt een bezoek aan de RET Rotterdam waarmee jullie een onderhoudscontract hebben. Na het klantbezoek werp je een blik op je horloge. Het loopt al tegen vijven, tijd om naar huis te gaan. Morgen weer een dag! Van de scheepvaart tot de industrie en van infra tot kantoren: dit bedrijf regelt alles op het gebied van koudetechniek en industriële HVAC. Zo ontwerpen, installeren en onderhouden zij HVAC-systemen en hydrologische systemen, maar ook airconditioning en koelingen voor proviandinstallaties. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Ze doen nog veel meer: ventilatietechniek, hydraulische systemen, elektrotechniek, staalconstructies en engineering, hier houden ze zich allemaal mee bezig. Voornamelijk maatwerk, want elke situatie is anders. Ze vormen een klein, maar hecht team. Hierdoor schakelen ze snel en komen ze samen tot innovatieve oplossingen. Supercool toch?!



Gevraagd

  • Je hebt een achtergrond in de elektrotechniek of andere technische sector. Of je een mbo- of hbo-diploma hebt, dat maakt ons niet zoveel uit. Je ervaring in het werkveld wel.
  • Of het nu gaat om het aansturen van monteurs en engineers of het contact met klanten en leveranciers: jij houdt je hoofd koel.
  • Je weet hoe je dingen aanpakt. Een goede mail opstellen is voor jou geen probleem en we hoeven je niet te vertellen wat het belang is van een goede planning.
  • Afwisseling in je werk vind je fijn. Op één dag houd jij je bezig met verschillende projecten.
  • Engineeren heb je in de vingers. Af en toe spring je bij en maak je zelf een 2D-schets of 3D-ontwerp in Inventor.
     
‘’Bij ons kun je zo ver groeien als jij wil. Natuurlijk mag je gewoon projectmanager blijven. Maar als je het wil, heb je ook de ruimte om je verder te ontwikkelen.  Je kunt er bijvoorbeeld een stukje engineering en verkoop bij doen.’’ – projectmanager

Aanbod

  • Een salaris tussen € 4.500 en € 5.500 (afhankelijk van ervaring);
  • Maar liefst 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (in totaal dus 38 vrije dagen!);
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een auto van de zaak.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever levert innovatieve oplossingen in koeltechniek en klimaatbeheersing. Met een hecht team werken ze aan projecten in diverse sectoren waaronder de maritieme sector. Het familiebedrijf staat bekend om zijn prettige informele sfeer. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in