+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Accountmanager Transport Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Een bekend transportbedrijf zoekt een Senior Accountmanager. In deze rol werk je aan het behouden en vergroten van klanten. Je speelt een belangrijke rol bij het vinden van nieuwe kansen. Samen met het team werk je aan de doelen van het bedrijf. Je zorgt voor goede service aan bestaande klanten en zoekt slim naar nieuwe klanten. Dit is een kans om in een team te werken en de groei van het bedrijf te helpen. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever, een bekend familiair transportbedrijf gevestigd in de regio Roermond, is op zoek naar een gedreven Senior Accountmanager Transport. Als Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de klantrelaties, waarbij je tevens een sleutelrol speelt in het identificeren van nieuwe zakelijke kansen. Je zult nauw samenwerken met het managementteam om de bedrijfsdoelen te behalen en de marktpositie van het transportbedrijf verder te versterken. Het bieden van hoogwaardige service aan bestaande klanten en het strategisch benaderen van potentiële klanten behoren tot je dagelijkse taken.



Gevraagd

De ideale kandidaat beschikt over een minimaal HBO-diploma in de richting van transport en logistiek of commercie, gecombineerd met aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie binnen de transportsector. Je hebt een sterk commercieel inzicht en bent in staat relaties op te bouwen en te onderhouden op diverse niveaus. Een proactieve houding, uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel. Daarnaast heb je een gedegen kennis van de transportmarkt en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de logistieke sector.



Aanbod

De organisatie biedt een professionele werkomgeving waar ondernemerschap en ontwikkeling centraal staan. De arbeidsvoorwaarden omvatten een vast salaris afhankelijk van de ervaring die je meebrengt met een maximum van €5.000,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek, informele werksfeer met teamactiviteiten, vakantiedagen (bij te kopen), trainingen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en vooral veel werkplezier!



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een trots familiebedrijf met een rijke historie in de transport- en logistieke sector. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor diverse ondernemingen. Het team kenmerkt zich door een informele en collegiale sfeer, waarbij iedere medewerker een waardevolle bijdrage levert aan het succes van het bedrijf. Als Senior Accountmanager krijg je de kans om deel uit te maken van dit dynamische team en een belangrijke rol te spelen in de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in