+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Adviseur / Accountmanager Continu Venlo Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Continu Professionals = groei. Bij onze gezellige en informele organisatie krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen, zowel zakelijk als persoonlijk. Klinkt goed toch? Is dat voor jou ook heel belangrijk? Word dan onze Accountmanager en kom ons team in Venlo versterken! Jij wordt bij Continu Professionals namelijk telkens opnieuw uitgedaagd én geholpen om het beste uit jezelf te halen.

Als onze Accountmanager ben je als het ware accountmanager, recruiter en adviseur in één. Je krijgt bij ons alle vrijheid om een eigen netwerk van klanten en kandidaten op te bouwen. Je gaat regelmatig op bedrijfsbezoek en achterhaalt de wensen van jouw klant op personeelsgebied. Vervolgens hou je je bezig met het werven en spreken van passende kandidaten om de door jou verkregen vacatures in te vullen. Je mag onze functie als Accountmanager in feite als twee banen in één zien. Er is daarom aan afwisseling en uitdaging ook geen gebrek. En het enige dat dagelijks terugkomt is dat de tijd voorbij vliegt.

Je krijgt de kans om commercieel te knallen door deals binnen te slepen, maximaal service te verlenen aan jouw klanten en zo mooie bonussen te draaien. Je komt terecht in een gezellig team waar successen worden gevierd met gezellige borrels en een fanatiek potje tafeltennis. Maar hoe kom jij tot die commerciële successen? Je kunt bij ons verschillende trainingen volgen om zo het beste uit jezelf te halen. Daarnaast start je met een onboardingstraject waar je meteen alle ins en outs van het vak leert. Aan ontwikkeling geen gebrek!

Leuk, die commerciële successen. Maar hoe maak jij nou écht het verschil? Dat verschil maak jij in het leven van werkzoekenden. Jij vindt het zelf toch ook belangrijk dat jij helemaal op jouw plek zit? Hoe mooi is het dan dat jij mensen aan hun droombaan gaat helpen, zodat ook zij iedere dag met een glimlach naar hun werk gaan....



Gevraagd

Je gaat als Accountmanager graag het gesprek aan met klant en kandidaat. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en kan goed ‘levelen’ op verschillende niveaus. Ook laat je je niet snel uit het veld slaan. Een uitdagende functie, waar een echte ondernemersmentaliteit goed van pas komt.  

Waar worden wij verder blij van? 

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding. Maar zo zwart-wit zijn we niet, Steve Jobs had ook geen diploma ;-).  
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar en flexibel ingesteld; 
  • Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel.


Aanbod

Je komt als onze Accountmanager terecht in een gezellige werkomgeving waar de mentaliteit te omschrijven is als ‘Work hard, play hard’. Er is tijd voor een potje darts en tafelvoetbal en de vele uitjes die worden georganiseerd zijn uitstekend te noemen. De gehele werksfeer binnen Continu Professionals is informeel en nuchter, waarbij samenwerking voorop staat. Alleen kun je veel bereiken, maar samen bereik je nog veel meer! 

  • Marktconform salaris
  • Bonusregeling
  • Auto van de zaak


Bedrijfsomschrijving

Bij Continu Professionals, een detacheringsbureau in de technische branche, werken wij al 25 jaar mee aan het realiseren van groeiambities van professionals en werkgevers in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. Dagelijks houden wij ons bezig met het verbinden van professionals en werkgevers en kijken wij samen waar de groeikansen liggen. Dit doen wij met 15+ vestigingen en 250+ collega’s verspreid door heel Nederland. En, good to know: Continu Professionals mag zich sinds 2019 een Great Place To Work noemen. Ons kantoor in Venlo is gelegen aan de Noorderpoort in Venlo. Benieuwd wat dat inhoudt? Solliciteer vandaag nog en ontdek het zelf!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in