+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Opzichter Woningcorporatie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als opzichter in de woningcorporatie sector zorg je voor een veilige en fijne plek voor huurders. Je kijkt goed naar de huizen en praat met de mensen die er wonen. Ook werk je samen met verschillende mensen om alles goed te regelen. Je helpt echt de mensen en maakt hun huis beter. Dit werk is belangrijk en maakt veel verschil. Je technische kennis en geduld zijn hierbij heel waardevol. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij technisch goed onderlegd, met ervaring in de woningcorporatie sector en beschik je over veel geduld? Dan ben ik op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie.

Als opzichter binnen de woningcorporatie sector ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een goede en veilige leefomgeving voor de huurders van jouw woningcorporatie. Je voert grondige inspecties uit en rapporteert de technische staat van de woningen. Daarnaast ben je sociaal vaardig, want je hebt ook direct contact met huurders. Je weet hoe je op een prettige en professionele manier met hen om moet gaan. Bovendien onderhoud je contacten met verschillende partijen, zodat er efficiënt resultaten geboekt worden.

Met jouw technische expertise en geduldige aanpak lever je een waardevolle bijdrage aan het welzijn van de huurders en de kwaliteit van hun woonomgeving. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?



Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een ervaren opzichter met ongeveer 2 jaar relevante ervaring. Het is een must dat je eerder binnen een woningcorporatie hebt gewerkt en vertrouwd bent met de specifieke processen en uitdagingen in deze sector.

Als opzichter is het belangrijk dat je snel nieuwe systemen kunt oppakken en gebruiken. Dit stelt je in staat om efficiënt te werken en snel aan te passen aan veranderingen.

Je klantgerichtheid en stevige houding stellen je in staat om effectief te communiceren met huurders en andere belanghebbenden. Je begrijpt de behoeften van de klant en kunt op een professionele manier omgaan met diverse situaties.

Daarnaast is het bezit van een bouwkundig diploma van essentieel belang om jouw technische expertise te ondersteunen.

Als jij aan deze criteria voldoet, ben je klaar om jouw ervaring en vaardigheden in te zetten in deze uitdagende rol als opzichter. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en verwelkomen je graag in ons team van toegewijde professionals.



Aanbod

Bij ons kun je rekenen op:

  • Een goed salaris dat in lijn is met de CAO Woondiensten, zodat je eerlijk beloond wordt voor je inzet.
  • Mogelijkheden voor ontwikkeltrajecten en opleidingen, waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen en groeien in jouw vakgebied.
  • Toegang tot een groot netwerk van ervaren collega's, waarbij je kunt leren van elkaars expertise en kennis.
  • De leukste teamuitjes, waardoor je ook buiten werktijd een hecht en gezellig team vormt.
  • Afwisselende opdrachten, zodat geen dag hetzelfde is en je diverse uitdagingen kunt aangaan.
  • Verschillende contractvormen en constructies, waardoor je de flexibiliteit hebt om een passende werkregeling te vinden.

Bij ons staat jouw groei en welzijn centraal. We bieden een stimulerende en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf kunt ontplooien en plezier hebt in wat je doet.



Bedrijfsomschrijving

Doorgaand zijn wij op zoek naar opzichters voor de regio Zuid-Holland. Als HR-dienstverlener richten wij ons al meer dan 25 jaar uitsluitend op de woningcorporatiesector en de mensen die er werken. Werken in de wereld van woningcorporaties is namelijk iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. Woongenot. Leefbaarheid in de wijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in