+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Allround Opzichter Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als opzichter voor planmatig onderhoud speel je een belangrijke rol in het plannen en uitvoeren van onderhoudsprojecten. Je inspecteert en plant werkzaamheden, en zorgt voor goede communicatie met huurders. Je werkt samen met verschillende partijen om ervoor te zorgen dat alles veilig en volgens plan verloopt. Je evalueert ook de kwaliteit van het werk achteraf. Dit werk is belangrijk omdat je bijdraagt aan het comfort van mensen die in huurhuizen wonen. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij goed in planmatig onderhoud? Zorg jij dat onderhoudsprojecten goed worden uitgevoerd? Staat klanttevredenheid bij jou centraal? Heb je een sterk inlevingsvermogen en ben je oplossingsgericht? Dan ben ik opzoek naar jou!

Als opzichter zorg jij voor inspecties die nodig zijn om werkzaamheden voor de komende jaren te plannen. Omdat jouw werk vaak een complex, een straat of een hele wijk omvat, vergt het goede afstemming met onze huurders. Onderhoudswerkzaamheden hebben tijdelijk ingrijpende gevolgen voor het wooncomfort van huurders. Als opzichter planmatig onderhoud zorg jij voor duidelijke communicatie met de huurders over een onderhoudsproject, beantwoord jij hun vragen en weet jij hun zorgen weg te nemen. Onze opdrachtgever biedt huisvesting aan huurders met een kleinere portemonnee. Jij begrijpt dit als geen ander en werkt kostenbewust.

Wat ga je doen?

  • Jouw technisch advies vormt de basis bij het selecteren van partners
  • Tijdens het onderhoudsproject zorg jij dat (onder)aannemers werken volgens de veiligheidsvoorschriften, dat de planning bewaakt wordt en dat de kwaliteit gewaarborgd blijft
  • Na de uitvoering evalueer je de kwaliteit en het proces van de onderhoudswerkzaamheden


Gevraagd

  • MBO4/HBO in een technische richting
  • Je hebt kennis en ervaring met de aansturing en het toezicht op bouwkundige uitvoeringsprocessen, materialen en de toepassing hiervan in bestaande bouw
  • Je bent bekend met het uitvoeren van NEN 2767 conditiemetingen
  • Jij bent iemand die initiatief neemt en altijd gaat voor kwaliteit en resultaat. Zoals al onze medewerkers, ben je klantgericht, kun je goed samenwerken en neem je verantwoordelijkheid voor je werk.


Aanbod

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Je krijgt een baan met vrijheid en verantwoordelijkheid waarbij je veel buiten de deur bent
  • Een hecht team met veel kennis
  • De functie is voor 36 uur per week en is ingeschaald in H van de CAO woondiensten
  • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling


Bedrijfsomschrijving

Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. woongenot. leefbaarheid in de wijk. Dat maakt je werk bijzonder.Wij zijn er voor de professionals die zich hierbij thuis voelen. En voor de corporaties die deze professionals graag in huis halen. Vast of interim. Op MBO, HBO of WO niveau. Want dat is ons vak al meer dan 20 jaar. Professionals en woningcorporaties bij elkaar brengen. De perfecte match tot stand brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in