+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Traineeship werkvoorbereiding | Ontwikkelende Aannemer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Traineeship
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In ons traineeship word je klaargestoomd tot een echte werkvoorbereider in de bouw. Je leert alles over het voorbereiden van projecten, van werkplannen maken tot projectplanning. Dit is jouw kans om te groeien in een omgeving, met de beste begeleiding en de mogelijkheid om echt iets te leren. Je werkt aan interessante projecten en krijgt een goed startsalaris met extra voordelen zoals een reiskostenvergoeding. Dit is de perfecte start voor een succesvolle carrière in de bouw. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

In dit traineeship krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige werkvoorbereider. Je wordt onderdeel van een dynamische team, waar je nauw zult samenwerken met ervaren werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders. Gedurende het traineeship zul je stap voor stap meer verantwoordelijkheid krijgen, waarbij je uiteindelijk in staat zult zijn om zelfstandig de voorbereiding van onze woningbouwprojecten te verzorgen.

Je zult alles leren over het opstellen van werkplannen, het controleren van technische tekeningen, het aanvragen en beoordelen van offertes en het bewaken van de projectplanning. Daarnaast krijg je de kans om je vaardigheden op het gebied van projectmanagement en communicatie te verbeteren.

Het traineeship is de perfecte springplank voor een succesvolle carrière in de bouw.

Benefits

Als je deelneemt aan het Traineeship Werkvoorbereiding, krijg je de unieke kans om je carrière in de bouwsector te starten en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige Werkvoorbereiding. Je komt terecht in een stimulerende leeromgeving waar je wordt begeleid door ervaren professionals. Je krijgt de kans om te leren van de besten in het vak en je technische en organisatorische vaardigheden te verbeteren. Daarnaast wordt je de mogelijkheid geboden om hands-on ervaring op te doen met uitdagende woningbouwprojecten.

We bieden je een competitief startsalaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding of een leaseauto en een goede pensioenregeling. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei door middel van trainingen en cursussen.

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om deel uit te maken van een hecht team waarin samenwerking en respect centraal staan.

Bouwstenen voor succes

Ben jij een recent afgestudeerde HBO'er in Bouwkunde en klaar om je eerste stap in de bouwsector te zetten? Dan is dit traineeship de perfecte kans voor jou!

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze starter met een goed begrip van bouwtechnieken, bouwmaterialen en bouwprocessen. Kennis van technische software zoals AutoCAD is een pluspunt, maar geen vereiste - jouw bereidheid om te leren is wat telt.

In deze rol moet je technische tekeningen en specificaties kunnen lezen en interpreteren, problemen kunnen identificeren en oplossingen voorstellen. Je moet ook effectief kunnen communiceren met verschillende stakeholders, zoals projectleiders, aannemers en leveranciers. Jouw organisatorische vaardigheden zullen op de proef worden gesteld, aangezien je meerdere taken tegelijkertijd zult beheren en prioriteiten moet stellen. Het vermogen om deadlines te halen en onder druk te werken is essentieel.

We zoeken een echte teamspeler die kan bijdragen aan een positieve teamdynamiek. Je moet leergierig zijn, openstaan voor feedback en ernaar streven om je vaardigheden voortdurend te verbeteren. Een rijbewijs B is een pre, gezien de mogelijkheid dat je bouwplaatsen moet bezoeken.

Ben jij de ambitieuze, leergierige starter en wil je carrière maken in de voorbereiding van projecten? Grijp deze kans om je carrière in de bouwsector te starten en jezelf te ontwikkelen in een stimulerende omgeving!



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie in de woningbouwsector met een jaarlijkse omzet van 80 miljoen euro. Met een sterke focus op woningbouwprojecten, hebben ze in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige woningen. Ze zijn er trots op een mensgerichte cultuur te hebben en streven ernaar een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en gemotiveerd voelt. Ze erkennen en waarderen de unieke bijdragen van elk individu en werken samen als een team om hun gezamenlijke doelen te bereiken. Ze zijn continu op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om de woningbouwsector te verbeteren en zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten voor onze klanten. Met een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, streven ze ernaar om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin ze actief zijn. Als je op zoek bent naar een dynamische en uitdagende werkomgeving waar je de mogelijkheid hebt om echt een verschil te maken, dan is deze organisatie de perfecte plek voor jou.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in