+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Civiele Techniek/ Afvalwatersystemen Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie ga je aan de slag met het opzetten en leiden van civieltechnische projecten. Je werkt samen met een team om projecten succesvol af te ronden. Belangrijk is de communicatie met verschillende mensen en het beheren van het budget en de risico s. Je deelt ook je kennis over projectmanagement. Dit werk is in de openbare ruimte en draagt bij aan de ontwikkeling van de omgeving. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Een juiste invulling van de functie behelst tevens het uitdragen en implementeren van relevante verworven kennis op het gebied van projectmanagement.


De functie

De opdracht betreft in hoofdzaak het (her)starten van een aantal civieltechnische projecten. Gezien de complexiteit is het van belang de juiste aandacht te hebben voor de (directe) omgeving maar ook de diverse (bestuurlijke) stakeholders.

Realisatieopdrachten voer je uit in opdracht van de opdrachtgevende programmamanager. In deze opdrachten ben je in staat een adequaat projectteam op te stellen waarmee je de opdracht tot een goed resultaat leidt. De genoemde civieltechnische projecten staan niet per definitie vast en kunnen worden aangepast naar beschikbare specialisatie en kennis.

Ter realisatie van realisatieprojecten in de openbare ruimte is projectmatige aanpak en capaciteit aan civieltechnische projectleiding benodigd. Als civieltechnisch projectleider geef je leiding aan (complexe) civiele watergerelateerde projecten en adviseer en faciliteer je bij ruimtelijke ontwikkelingen. Bij de projecten ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement, projectmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en het omgevingsmanagement. Onderdeel van je werk is afstemmen met verschillende stakeholders. Je speelt – binnen de randvoorwaarden van een project – in op exogene factoren. Een substantieel onderdeel van de werkzaamheden is het uitdragen van kennis over projectmanagement voor grootschalige integrale realisatieprojecten binnen en buiten het Ingenieursbureau van de gemeente Westland.

Daarnaast adviseer je projectleiders van het team Gebiedsontwikkeling op het gebied van technische inpassing en toekomstig beheer, al dan niet via anterieure overeenkomsten, van ruimtelijke ontwikkelingen.



Gevraagd

  • Uiterlijk beschikbaar per 8 april 2024, voor 36 uur per week;
  • Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van Civiele techniek.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als project/ ontwerpleider Civiele techniek bij een gemeentelijke instelling.


Aanbod

Je werkt samen met een team enthousiaste collega’s binnen het ruimtelijk domein en mag daarbij rekenen op een goede balans tussen werk en privé. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

  • Boven marktconform salaris +8,33% vakantietoeslag en
  • 7,55% eindejaarsuitkering;
  • Meerdere contracttypen mogelijk;
  • Deeltijd werken is mogelijk;
  • Goede lease-auto regeling;
  • Opdrachten in jouw omgeving;
  • STIPP Plus pensioen;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen of cursussen;
  • Borrels en netwerkevenementen;
  • Er wordt op alle mogelijke manieren meegedacht om jouw werkplezier- en plek te verbeteren.

YER Ruimtelijke Ordening biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij publieke organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.



Bedrijfsomschrijving


Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente.Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in