+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Planner Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Xelvin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Xelvin

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als project planner werk je samen met een team om een planning te maken en te zorgen dat alles op tijd en efficiënt gebeurt. Je moet goed kunnen praten en anderen kunnen overtuigen. Ook is het belangrijk dat je kunt aanpassen aan veranderingen en zelfstandig kunt werken. Je moet het grotere plaatje kunnen zien en met ideeën komen om dingen beter te laten lopen. Dit werk is ideaal voor mensen met een technische achtergrond of interesse in Supply Chain Management. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als project planner werk je op basis van de bouwstrategieplanning. In nauwe samenwerking met de projectteamleden en de betrokken onderaannemers een integrale projectplanning maken. Ter goedkeuring voorleggen aan de projectdirecteur. Na goedkeuring de planning communiceren, onderhouden, monitoren en continu afstemmen/bijstellen om tijdige levering, maximale winst en efficiëntie te garanderen. Je bespreekt voortgang, afwijkingen en oorzaken van afwijkingen met het projectteam en de projectleiders van derden. Identificeer knelpunten en/of risico’s en geeft advies over mitigatiemaatregelen en/of mogelijke oplossingen (bijvoorbeeld uitbesteding, inhuur van extra personeel, wijziging van prioriteiten in de planning).

  • Overtuigingskracht. Heb jij het vermogen om jouw overtuigingskracht te gebruiken en om de ideeën en meningen van anderen te beïnvloeden? Draai jij tegenargumenten om in het voordeel van jouw eigen mening, presenteer jij voorstellen met enthousiasme en vertrouwen.
  • Aanpassingsvermogen. Blijf jij onder veranderende omstandigheden effectief presteren door jouw eigen gedrag daarop aan te passen? Stel jij jouw eigen doelen bij als de omstandigheden dit vereisen, reageer jij altijd effectief op onvoorziene projecten, mensen en situaties en raak je niet geïrriteerd bij het ontvangen van tegenstrijdige informatie of weerstand.
  • Autonomie. Vertoon jij autonoom gedrag, aarzelt je niet om jouw eigen mening te handhaven en te verdedigen? Toon jij autonoom gedrag in een turbulente omgeving met tegenstrijdige belangen? Schroom jij niet om afwijkende standpunten in te nemen, ook als er kritiek, tegenstand of tegenstrijdige belangen zijn. Handhaaf jij de juiste professionele afstand tot stakeholders.
  • Helikopterview. Heb jij een integraal zicht op onderdelen en op het grotere geheel van ontwikkelingen, vraagstukken, data, opdrachten, projecten en begrijp jij hoe deze elementen zich tot elkaar verhouden? Kan jij je losmaken van de inhoud en de details om het grote geheel te zien en een alomvattend beeld te krijgen van het hele proces. Kan jij deze inzichten in een breder perspectief en kaders plaatsen en van daaruit proactief verbeteringen voorstellen. Doe jij suggesties om vraagstukken, data, opdrachten en projecten (nog) goed aan te laten sluiten bij de huidige visie, doelstellingen en concepten van de organisatie.
  • Technische HBO/WO studie gevolgd of een achtergrond in Supply Chain Management
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in