+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Medewerker klantcontact Woningcorporaties Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor woningcorporaties zoeken we klantadviseurs die goed kunnen luisteren en huurders helpen zonder te denken aan verkoopdoelen. Je werkt vooral aan de telefoon, maar ook via chat of e-mail. Elke dag is anders. Je begint met een kop koffie en helpt huurders met vragen of problemen. Soms moet je snel schakelen om een oplossing te vinden. Het belangrijkste is dat huurders tevreden zijn. Je maakt hun dag beter door goed te luisteren en te helpen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Voor verschillende woningcorporaties in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar ervaren klantadviseurs die de balletjes hoog kunnen houden. Professionals die door de bril van de huurder kunnen kijken en niet simpelweg mechanisch antwoorden of een belscript afraffelen.

Je bent in deze 80% telefonische rol niet de persoon in pak die met een megafoon sales leuzen door de lijn gooit. Maar het luisterende oor voor de huurder, met als doel de vraag op te lossen zonder dat daar "targets" aan vast hangen. De klanttevredenheid is hier in leidend.

Hoe ziet zo'n werkdag er dan uit:

Je komt aan op je werk en neemt een lekkere kop koffie (of thee). Je zet je headset op en jawel de eerste huurder hangt aan de lijn. Het is een vraag over de inschrijfprocedure voor een huurwoning. Je legt graag uit hoe het proces bij jullie werkt en hoe de huurder alles moet invullen. "TRINGGG" Alweer een telefoontje. Huurder 15 van vandaag belt met een vraag over zijn kapotte kraan. Telefonisch probeer je te sturen naar een snelle oplossing maar zonder resultaat, de kraan is echt kapot. Door snel te schakelen met de onderhoud afdeling kan deze morgen al vervangen worden! Je hoort dat de huurder met een lach ophangt! "PING" een chatvraag, de huurder van een woning heeft een klacht. Jij reageert begripvol en zet de klacht door naar de woonconsulent. Weer een tevreden huurder geholpen. Of het nu persoonlijk, telefonisch of schriftelijk is jij ontvangt alle huurder hetzelfde en krijgt energie van klantcontact.



Gevraagd

  • 24-36u per week beschikbaar
  • Relevante werkervaring binnen de woningcorporatiesector
  • Je bent bekend met één of meerdere van gebruikte CRM-systemen binnen de sector (bv: Dynamics Empire, Tobias AX, Itris Viewpoint)


Aanbod

  • Goed salaris conform CAO woondiensten
  • Persoonlijk ontwikkelprogramma


Bedrijfsomschrijving

Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter en maatschappelijk doel, namelijk betaalbare huisvesting, woongenot en leefbaarheid in de wijk. Dat maakt je werk bijzonder.Wij zijn er voor professionals die zich hierbij thuis voelen en voor de corporaties die deze professionals graag in huis halen. Met uitzicht op een vast of interim contract. Op MBO, HBO of WO niveau. Want dat is ons vak al meer dan 20 jaar; professionals en woningcorporaties bij elkaar brengen en de perfecte match tot stand brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in