+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Interim Professional Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons werk je niet voor, maar met ons. Samen kiezen we projecten die bij jou passen en vinden we jouw geluk en balans belangrijk. We vieren successen en zijn er voor elkaar. We bieden een opleidingstraject op maat om jou als professional te laten groeien. Onze sfeer is uniek door onze interesse in elkaar. We willen jou echt leren kennen, met al je dromen, ambities en hobby's. Samen maken we het verschil, met ruimte voor een goede grap en gezellige teammomenten. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij werken samen

Jij werkt niet vóór ons, jij werkt mèt ons. Daarom bepalen we samen welke projecten het beste bij jou passen en vinden we werkgeluk en werk-privé balans belangrijk. Als collega’s onderling vieren wij samen onze successen en de deur staat altijd voor je open. Team-barbecues en kerstborrels? Jij hoort daar gewoon bij.

Wij groeien samen als professionals

Als Interim Professional heb je al ervaring in de woningcorporatiesector. Dat betekent bij ons niet dat je uitgeleerd bent. Jij bent een specialist die altijd beter wilt worden in je vak. Daar hoort opleiding en training bij. Daarom hebben wij een compleet opleidingstraject voor jou klaarliggen, op maat voor iedere fase in jouw carrière. Je collega Monique staat als Fieldmanager IP altijd voor je klaar om te sparren.

Wij kennen elkaar

Hard werken en slappe praat wisselen elkaar moeiteloos af. Die kenmerkende sfeer komt voort uit oprechte interesse in elkaar. Dus ook in jou. Jij bent tenslotte geen printer die we bij onze klanten neerzetten, jij bent een persoon. Daarom vragen we jou naar je dromen, ambities, mooie verhalen, interessante hobby’s en hopelijk soms een goede flauwe grap.



Gevraagd

Omdat je ingezet wordt waar je hard nodig bent, is het belangrijk dat je voldoende werkervaring in de woningcorporatiesector hebt om direct van start te kunnen gaan. We zijn op zoek naar klantadviseurs, opzichters, buurtbeheerders, verhuurconsulenten en woonconsulenten. Heb jij andere functies vervuld binnen de woningcorporatiesector? Dan komen wij natuurlijk graag in contact met je!

  • Ervaring in het gebied van wonen, verhuur, vastgoed of financiën;
  • Je bent flexibel en krijgt energie van afwisseling in je werk;
  • Je bent oprecht gemotiveerd om mensen een comfortabel en veilig thuis te geven.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Naast De Kans Om Het Verschil Te Kunnen Maken, Kun Je Als Interim Professional Op De Afdeling Wonen Rekenen Op De Volgende Arbeidsvoorwaarden

Je levert een echte bijdrage aan grotere maatschappelijke doelen zoals betaalbare en duurzame huisvesting voor iedereen en leefbaarheid in de wijk. Dat maakt jouw baan zeer waardevol.

  • Een marktconform salaris conform de cao Woondiensten en jouw relevante werkervaring
  • Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling door een opleidingstraject in combinatie met Kjenning en begeleiding van onze Fieldmanager
  • 32-36 uur jaarcontract, bij goed functioneren kan dit omgezet worden naar een vast contract
  • Opdrachten die bij jou expertise passen!
  • Een werkgever die jou persoonlijk kent en jou helpt om het meeste uit jezelf te halen
  • Bedrijfsuitjes en andere gezellige bijeenkomsten met je collega’s
  • Een netwerk van gepassioneerde professionals uit jouw sector.


Bedrijfsomschrijving

De vele Interim Professionals die jou de afgelopen 25 jaar voor zijn gegaan bij Continu Professionals vinden het vooral motiverend dat je altijd wordt ingezet waar je het hardste nodig bent. Dat geeft een hoop voldoening uit je werk. De ideale combinatie tussen zelfstandigheid en teamgevoel, terwijl je werkt voor een werkgever met verstand van zaken. Daar komt het als Interim Professional bij Continu op neer. Wij brengen al 25 jaar professionals en woningcorporaties in Brabant, Limburg, Zuid-Holland en de rest van het land bij elkaar. We zitten dus dicht bij het vuur. Wij snappen wat jij belangrijk vind in je carrière.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in