+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Junior Project Engineer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van transporttechniek als Junior Project Engineer en maak een verschil vanaf het begin. Je brengt de werkvloer, klanten en engineering samen in spannende projecten. Gebruik je technische en commerciële talent om de beste oplossingen te vinden. Je werkt aan veilige resultaten en houdt het contact met je team en klanten. Deze rol biedt kansen om te groeien en misschien wel een leider te worden. Klaar om te schitteren in een omgeving? Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Stap in de wereld van transporttechniek en laat jouw stempel achter als Junior Project Engineer! Vanaf het allereerste verkoopmoment ben jij de cruciale schakel, waarbij je de werkvloer, klanten en engineering samenbrengt in een rol die allesbehalve saai is.

Wat staat je te wachten?

Duik in uitdagende projecten binnen de transportsector, waar je jouw technische vaardigheden en commerciële instincten kunt gebruiken om de beste oplossingen te bieden. Met nauwkeurige berekeningen en zorgvuldige tekeningen streven we naar veilige en haalbare resultaten. Intern zorg je voor een strakke planning en als projectleider houd je voortdurend contact met je team en de klant.

Wat hebben wij te bieden?

Deze rol opent de deur naar verdere groei en ontwikkeling, mogelijk zelfs naar leiderschapsposities of andere opwindende kansen binnen ons bedrijf. Ben jij klaar om jezelf te laten zien en te groeien in een dynamische omgeving? Dit is jouw moment om te schitteren!

Solliciteer nu en word onderdeel van ons team van transportinnovators!



Gevraagd

Ben jij klaar voor de uitdagende rol van Junior Project Engineer?

Vereisten:

  • Een afgeronde HBO-opleiding in Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een vergelijkbare richting.
  • Ervaring in projectmanagement is een pluspunt, maar de drang om dit te leren is even waardevol.
  • Je bent een teamspeler in hart en nieren, gedijend in een dynamische omgeving.
  • Commercieel inzicht is jouw geheime wapen. Je zit zij aan zij met de klant om de optimale oplossing te vinden.
  • Technische passie drijft je, en je bent vastbesloten om samen met jouw team projecten tot een succesvol einde te brengen.
  • Klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Deze rol wacht op jouw expertise!

Solliciteer nu en zet de eerste stap naar een spannende carrière als Junior Project Engineer



Aanbod

Ben je er klaar voor om je technische vaardigheden te versterken en te groeien als projectleider? Bij ons bedrijf vind je niet alleen een informele werkomgeving binnen een hechte familie, maar ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Met een salaris tussen €2500,- en €5000,-, afhankelijk van je expertise en ervaring, wordt jouw bijdrage gewaardeerd. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden voor persoonlijke groei door middel van opleidingen en trainingen. Wat bieden wij? - Informele werkomgeving binnen een hechte familie. - Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris tussen €2500,- en €5000,-. - Mogelijkheden voor persoonlijke groei door middel van opleidingen en trainingen. Ben je klaar om je technische kennis te combineren met projectmanagement? Grijp deze kans en maak je carrière ambities waar!



Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is bezig met zowel de engineering, de bouw als het onderhoud aan de installaties. Jaarlijks hebben zij zo'n 800 projecten, variërend van de complete bouw van een installatie tot het keuren op componentniveau. Klanten variëren van kleine machinebouwers tot enorme productiebedrijven. SollicitatieprocedureContinu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn verstandig om te stellen? Welke antwoorden moet ik voorbereiden? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen. Het gaat om een functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Zorg dat je deze kans op een niet mist en klik direct op de "Solliciteer" knop.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in