+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sassenheim.

Assemblage medewerker Sassenheim

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,64 - € 16,99 p/u

Vacature in het kort

Bij ons bedrijf maken we verf mengmachines die over de hele wereld gebruikt worden. Als assemblage medewerker zet je deze machines in elkaar. Dit werk is belangrijk en afwisselend. Je volgt duidelijke instructies en zorgt dat alle onderdelen goed samenkomen. Ook test je de machines en zorg je dat ze klaar zijn voor gebruik. Dit is een fulltime baan waar je direct kunt starten. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Bij dit bedrijf worden verf meng- en schudmachines gemaakt die over de hele wereld worden geëxporteerd. Als assemblage medewerker ben je verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van de machines. Een verf mengmachine gaat langs vier productielijnen om tot een eindproduct te komen. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt, word je aan één of meerdere productielijnen ingezet. Je kunt deze functie dus zo uitdagend maken als dat je zelf aan kan. 

Bij het maken van een goedwerkende verf mengmachine, zijn een aantal stappen nodig. Je begint met het bestuderen van de werkinstructies. Wanneer het duidelijk is wat je moet doen, controleer je de materialen, onderdelen en gereedschappen die je collega uit het magazijn heeft verzameld. Zijn alle onderdelen die je nodig hebt aanwezig? Dan kan je beginnen met het in elkaar zetten van de verf mengmachine en het afstellen van (sub-)assemblages tot machinedelen. Aan een andere productielijn maak je elektrische- en pneumatische aansluitingen.

Sta je aan de laatste lijn? Dan ben je verantwoordelijk voor het samenbouwen van de geassembleerde machinedelen tot de complete verf meng machine. Ook test je de machine zodra deze gereed is, je lost de gevonden problemen op én je laadt de software in. Aan welke productielijn je ook staat, je houdt vanzelfsprekend overal je werkomgeving schoon en ordelijk. 


Wat wij bieden
  • Het betreft een fulltime functie waar je per direct kan beginnen
  • De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag 
  • De werktijden zijn van 07:30 tot 17:00 uur
Wat wij vragen
  • Je hebt een technische opleiding gevolgd en/of technische werkervaring opgedaan
  • Repeterende werkzaamheden vind jij juist prettig
  • Een werkweek van 45 uur is voor jou geen probleem. Minder uur werken is niet mogelijk
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever maakt verf mengmachines voor onder andere bouwmarkten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sassenheim. Er heerst een informele werksfeer waarbij hard gewerkt wordt.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in