+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sliedrecht.
Laad meer vacatures

Mechanical Engineer Sliedrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van grote bewegende objecten zoals bruggen en sluizen? Als Mechanical Engineer werk je aan het ontwerp en de berekeningen voor belangrijke bruggen en sluizen, zoals de Botlekbrug. Je maakt 3D-modellen, 2D-tekeningen en zorgt voor de kwaliteit en veiligheid. Je werkt samen met Rijkswaterstaat en gebruikt al je technische en creatieve vaardigheden. Dit is een kans om te werken aan de meest complexe objecten in Nederland. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij enthousiast van grote, beweegbare objecten zoals Bruggen, Sluizen en Gemalen? Wil jij meewerken aan het in beweging houden van het Nederlandse verkeer? Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een Mechanical Engineer die gaat werken aan ontwerpvoorstellen, schetsen en berekeningen. Dit alles doe je voor belangrijke bruggen en sluizen in de regio West, waaronder de Botlekbrug en het gemaal IJmuiden.

Jouw taken omvatten 3D-modellen maken, het creëren van 2D-tekeningen, uitvoeren van controles ter plaatse en zorgen voor naleving van contractuele, kwaliteits- en veiligheidseisen. Je zult nauw samenwerken met ingenieurs en uitvoerders van Rijkswaterstaat en je bent verantwoordelijk voor het beheer van tekeningen en documenten. Deze uitdagende functie biedt een inspirerende omgeving waarin je je technische vaardigheden en creativiteit volledig kunt benutten.

Wil jij werken als Mechanical Engineer en werken aan de meest complexe objecten van Nederland? Solliciteer dan direct!



Gevraagd

De ideale Mechanical Engineer voor ons team is iemand die er energie van krijgt om aan de slag te gaan met grootschalige projecten. Je werkt goed zelfstandig, bent enthousiast en stelt je collegiaal op. Verder beschik je over het volgende:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in een Werktuigbouwkundige richting
  • Je hebt ervaring met Inventor en Autocad
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Aanbod

Je gaat aan de slag bij een van de grootste technische dienstverleners van Nederland. Dit betekent voor jou dat zaken zoals jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Wij verwachten veel van jou als Mechanical Engineer en daarom kan je bij ons onder andere het volgende verwachten:

  • Een marktconform salaris tot €4.000.- bruto per maand afhankelijk van de ervaring die je meebrengt
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAO, waaronder 25 vakantiedagen + 13 atv-dagen
  • Flexibele arbeidstijden: een uur eerder of later beginnen is geen probleem
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen
  • De mogelijkheid om jouw functie in parttime of fulltime uit te voeren


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij SPIE, de toonaangevende technische dienstverlener in Nederland, waar we je een breed scala aan mogelijkheden bieden voor persoonlijke ontwikkeling. We geven je de ruimte en ondersteuning om te ontdekken waar jij als professional gelukkig van wordt. Zelfs nog voordat je je eerste werkdag hebt gehad, bespreken we al jouw mogelijkheden en wensen. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. We kijken naar het soort opdrachten waar jij enthousiast van wordt en zelfs naar de baan die je over drie jaar (of tien jaar) wilt hebben. Je komt te werken binnen de divisie Bruggen, Sluizen en Gemalen. Een van de kleinere divisies binnen SPIE, maar wel met de voordelen van het werken bij een grote organisatie. Binnen onze Bruggen. Sluizen en Gemalen divisie draait alles om de techniek nadat de civiele aannemer klaar is. Denk hierbij aan staal, mechaniek, pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek. Jouw nieuwe manager is een ervaren techneut die jou op een kundige kan begeleiden. Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan vandaag nog!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in