+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.
Laad meer vacatures

Schilder Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar om te starten als schilder? Je gaat aan de slag in Oost-Brabant, zowel bij particulieren als op grotere projecten. Of je nu net begint of al ervaring hebt, er is een plek voor jou. Je werkt zelfstandig of in een team, en leert altijd bij. Met kans op een vast contract en gratis cursussen. Bijzonder is het Faber-puntensysteem: voor elk gewerkt uur spaar je punten voor leuke cadeaus. Ook zijn er regelmatig gezellige barbecues en borrels met collega'schilders. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben jij klaar om nieuwe stappen te gaan zetten als schilder in Oost-Brabant? Ga via ons aan de slag bij een opdrachtgever in jouw regio. Je gaat als schilder aan de slag bij particulieren om woningen weer te laten stralen, of gaat met een team aan de slag bij grootschalige projecten. Wij gaan op zoek naar de perfecte match om jou te plaatsen op een plek waar jouw vaardigheden kunnen schitteren. Je takenpakket kan variëren van algemeen schilderwerk tot houtrot- en betonreparatie en zelfs behangen of glaszetten.


Ben jij het?

Wij verwelkomen schilders van alle ervaringsniveaus. Wij vinden een plek voor jou waar je zelfstandig aan de slag kunt, of koppelen jou aan andere schilders waarmee jij jouw vaardigheden als schilder gaat perfectioneren. Ben jij in het bezit van een rijbewijs B, eigen vervoer en beheers jij de Nederlandse taal redelijk? Deze eigenschappen maken jou nog makkelijker inzetbaar! Mocht je nog niet in het bezit zijn van een VCA-certificaat, dan kun je deze kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

·        Een salaris tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden als schilder ·        Salarisuitbetaling per week of per vier weken ·        Pensioenopbouw naar keuze (BPF of Stipp) ·        Op korte termijn kansen tot een vaste aanstelling ·        Kosteloze bijscholing en cursussen ·        Het Faber-puntensysteem, waarmee je ieder uur dat je werkt spaart voor leuke cadeaus, gereedschappen en dagjes uit ·        Meerdere keren per jaar barbecues en borrels waar je al je collega’s van Faber weer ziet


Waar jij werkt

Bij Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! We vinden voor jou een werkplek die perfect bij jou past, zodat jij iedere dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. Wij zijn iedere dag bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen, zo blijven we op de hoogte van jouw voortgangen en zorgen we ervoor dat jij je altijd goed voelt op je werk.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in