+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Opzichter dagelijks onderhoud Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ELLBRU

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij oprecht geïnteresseerd in het onderhoud van vastgoed? Heb jij goede communicatieve vaardigheden en vind jij kwaliteit leveren erg belangrijk? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een opzichter dagelijks onderhoud.

In de functie als opzichter dagelijks onderhoud zorg jij binnen jouw regio voor tevreden huurders, in een schone en veilige woonomgeving. Jij bent het gezicht van de woningcorporatie en weet de beste service te leveren aan bewoners, opdrachtgevers en collega's. Jij zorgt dat het dagelijks onderhoud vlekkeloos verloopt en beantwoord vragen van huurders en stelt ze gerust. Met de aannemers (opdrachtgevers) zoek je naar oplossingen voor complexe vraagstukken. Samen met de contractmanager beheer je het prestatiecontract en zorg je dat opdrachtgevers werken volgens de veiligheidsvoorschriften, dat de planning bewaakt wordt en dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Na de uitvoering rapporteer je op proces-, kwaliteits- en werkafspraken. Daarnaast maak je als opzichter dagelijks onderhoud deel uit van een wijkteam en werk je samen om de leefbaarheid in de buurten/wijken & wooncomplexen te verbeteren.



Gevraagd

  • Je bent minimaal in het bezit van een MBO-diploma in de richting Bouwkunde of vergelijkbaar;
  • Bij voorkeur heb je ervaring op het gebied van prestatiecontract, waardoor je contracten op de juiste wijze te interpreteren;
  • Je bent een daadkrachtig en initiatiefrijk persoon en weet op een open constructieve manier contact te leggen;
  • Je hebt technisch inzicht en weet dit in te zetten door goed te luisteren, door te vragen en met oplossingen te komen;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift;
  • Je bent klantgericht en professioneel en ziet goed samenwerken als vanzelfsprekend.


Aanbod

Wanneer we met jou in zee gaan geloven we in je. Alles draait om joúw ambities. Daarom helpen we je graag met de stappen die jij kan zetten om die ambities waar te maken. We adviseren jou welke baan en opdrachtgever het beste bij jouw wensen aansluit.

Naast dat je straks onderdeel bent van een mooi (bouw)bedrijf, bieden wij jou een ELLBRU contract aan met een goed salaris (€3.000 - €5.000) met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je de eerste periode als professional werkt via ELLBRU en vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst zal treden bij de opdrachtgever.

In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op jouw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei, is er een riante aanbrengbonus-regeling en ben je uitgenodigd voor het jaarlijkse ELLBRU vaarevent.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in