+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Junior Engineer Treinbeveiliging - ARCADIS Nederland B.V Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een kans om te groeien in de spoorwegsector? Deze rol is perfect voor een starter die zich wil ontwikkelen tot een specialist. Je werkt aan verschillende projecten en oplossingen voor de spoorinfrastructuur. Je inzet is belangrijk en je maakt deel uit van een team met veel kennis. Je leert over nieuwe technieken en systemen, zowel in Nederland als daarbuiten. Dit is jouw kans om bij te dragen aan veilig en efficiënt openbaar vervoer. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een starter die een bijdrage wil leveren aan het openbaar vervoer in Nederland? Reageer dan nu!


De functie

Ben jij een starter die zich wil ontwikkelen tot een ervaren specialist in een breed werkveld? Wij bieden een dynamische rol waarin je betrokken bent bij diverse projecten binnen de spoorwegsector. Zo zou je dag eruit kunnen zien!

Nog een half uur en dan moet de eerste trein vertrekken… Je hebt de test van het beveiligingssysteem samen met collega’s bijna afgerond, maar loopt nog tegen enkele storingen aan. Ondanks de stress opereert het team maximaal. Geslaagd! De systemen en het spoor zijn op tijd in dienst. De kers op de taart na een lange voorbereiding van ontwerp tot realisatie in samenwerking met diverse partijen.

Wat je doet

Als junior specialist ben je gericht op het oplossen van problemen die ontstaan door veranderingen in het gebruik van railinfrastructuur. Je ontwerpt duurzame en economisch voordelige oplossingen binnen de kaders van regelgeving en specifieke voorschriften van spoorbeveiliginginstallaties. Je bent betrokken bij diverse projecten en werkt aan de functionaliteit en veiligheid. Ook test je ontwerpen op locatie en deel je de uitkomsten met collega’s en opdrachtgevers.

Je krijgt te maken met verschillende technieken en systemen die bijdragen aan een veilige spoorinfrastructuur, inclusief nieuwe beveiligingssystemen zoals ERTMS. Jouw bijdrage is cruciaal en je wordt gezien als een essentieel onderdeel van het team. Je werkt zowel aan Nederlandse als internationale projecten.

Je komt terecht in een team met diverse expertises, waar je jezelf breed kunt ontwikkelen afhankelijk van je interessegebied.



Gevraagd

Functie-eisen

Onze opdrachtgever zoekt een starter die van puzzelen houdt, accuraat en gefocust kan werken, en enthousiast is om het vak te leren.

Jouw profiel:

  • Afgeronde hbo/wo opleiding in een technische richting
  • Interesse in de spoorwereld
  • Affiniteit met ICT-tools en/of programmeren
  • Proactief, initiatief nemend en zelfstandig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)


Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. Er zijn volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding, en je kunt samenwerken met verschillende (technische) disciplines, zowel binnen het team als binnen het bedrijf. Markconforme arbeidsvoorwaarden worden gehanteerd.



Bedrijfsomschrijving


Vanuit onze opdrachtgever, een toonaangevend advies- en ingenieursbureau, werken onze teams aan het aanpakken van de toenemende complexiteit van onze wereld. Van de uitdagingen van klimaatverandering tot de snelle verstedelijking, wij streven naar buitengewone en duurzame oplossingen. Onze mensen bundelen hun krachten om meerwaarde te creëren door gebouwde en natuurlijke elementen harmonieus te integreren in hun omgeving.Onze wereldwijde dienstverlening richt zich op vier kerngebieden: gebouwen, infrastructuur, water en milieu. Elk van deze gebieden heeft zijn eigen expertise en strategieën. Hierdoor zijn we in staat om in diverse disciplines en regio's te werken aan integrale oplossingen voor complexe uitdagingen. Ons ultieme doel is om onze klanten te ondersteunen en om duurzame en uitzonderlijke resultaten te bereiken in al onze projecten wereldwijd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in