+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Assemblagemedewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Westerduin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Westerduin

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,36 - € 20 p/u

Vacature in het kort

Bij ons kun je direct aan de slag in de techniek als assemblage medewerker. Je gaat auto's en busjes aanpassen zodat ze rolstoel toegankelijk zijn. Dit werk is belangrijk, want je helpt mensen met een lichamelijke beperking veilig op weg. Je werkt met gereedschap en machines. Het is soms op je knieën, maar je maakt echt verschil. Je krijgt een goed startsalaris, reiskostenvergoeding, en elke vrijdag ben je vroeg klaar. Ook krijg je werkschoenen van ons. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij per direct switchen van baan? Werk jij nu als productiemedewerker, maar wil jij werken als assemblage medewerker in de techniek? In de assemblage bij dit bedrijf ga jij auto's en busjes aanpassen, zodat ze rolstoel toegankelijk zijn.

Wat ga jij doen als assemblage medewerker bij dit bedrijf? Jij gaat auto's en busjes zo aanpassen, dat mensen met een lichamelijke beperking mee kunnen. Dit doe jij door de uitsparing breder te maken, instapgangen installeren, bevestigen van handgrepen en opbergbakken monteren. Dit doe je allemaal met behulp van verschillende gereedschappen en machines. Soms kan het wat veel werk zijn op je knieën, maar door jou bijdrage weet je wel dat iemand die hulp nodig heeft veilig en wel onderweg kan zijn.
Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag van 06:30 tot 16:30 uur. Op vrijdag, dan ben je al om 10:45 uur.

Jouw nieuwe werkplek

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Utrecht. Sinds 1998 investeren ze in de mobiliteit van mensen. Zij bouwen rolstoelauto's en mini- en midibussen om tot een voertuig die voldoet aan de behoefte van de passagier. Ieder voertuig is anders en vraagt weer zijn eigen aanpak. Voldoende afwisseling en dus ook voldoende om te leren. Elektra, hydrauliek en pneumatiek kun je hier jezelf eigen maken. Ze geven dus veel om jouw ontwikkeling. Daarnaast is de sfeer binnen het bedrijf erg goed en er is regelmatig tijd voor een grapje op de werkvloer.

Dit bieden wij jou

  • Startsalaris tussen de €13,36 en €20,- bruto per uur (afhankelijk van ervaring)
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Een zeer afwisselende baan binnen een mooi en innovatief bedrijf
  • Vergoeding van je reiskosten van €0,21 per km
  • Werkschoenen van ons
  • Elke vrijdag om 10:45 uur klaar
  • Uitzicht op een contract bij de werkgever
Dit vragen wij van jou

  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Je kan overweg met gereedschap
  • Je leert graag en maakt nieuwe informatie snel eigen.
Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Bel mij, Nikki, op 030-7633222 en dan plannen we samen een kennismakingsgesprek in.


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn arbeidsbemiddelaars pur sang. Westerduin heeft het maken van een positieve impact op het leven van mensen als diepe drijfveer. Onze gedreven recruiters en accountmanagers kennen de mens achter de CV en weten snel, goede en verrassende matches te maken.

Westerduin is met 10 vestigingen in Nederland actief binnen de sectoren techniek, logistiek, bouw en productie. We richten ons op de vakkrachten in het operationele proces, de aanpakkers! Bedrijven kunnen bij ons terecht voor uitzenden, detachering en werving & selectie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in